Caraş-Severin, Romania

BOCȘA – Distribuitorul regional anunță sistarea temporară a gazelor naturale, miercuri, 22 iunie, de la 9.00 la 17.00, pe 28 de străzi din orașul Bocșa!

Așa cum ne-am obișnuit, investițiile în infrastructură nu se fac fără vreun disconfort, lucru pe care-l vor simți acum o bună parte din bocșeni, când serviciul de distribuție a gazelor naturale va fi întrerupt.

„Delgaz Grid continuă programul de investiții în județul Caraș-Severin, în această săptămână urmând să fie finalizată o importantă lucrare de modernizare a rețelei de gaze naturale din orașul Bocșa. Investiția, în valoare de 3,2 milioane de lei, a constat în înlocuirea conductelor și branșamentelor pe o lungime de aproximativ 4,8 kilometri, pe străzile Salcâmilor, 1 Iunie, Iosif Velceanu, Semenicului, Cireșilor, Arenei, Morii, Unirii, Murelor și Țarinei. Beneficiarii sunt clienții din localitate, care vor avea asigurată continuitatea în alimentarea cu gaze naturale în condiții de siguranță. Pentru cuplarea noilor conducte și branșamente de pe str. Salcâmilor și 1 Iunie la sistemul de distribuție, compania Delgaz Grid este nevoită să sisteze temporar alimentarea cu gaze naturale miercuri, 22 iunie, între orele 9.00 și 17.00, pe 28 de străzi din localitatea Bocșa. Sunt afectate următoarele străzi: Matei Corvin, Gheorghe Vucu, Liliacului, Republicii (parțial), Bistriței, Nicolae Bălcescu, Sadovei, 13 Decembrie, Pandurilor, Iosif Velceanu, Grigore Alexandrescu, Zeno Vancea, 8 Martie, Carașului, Romaniței, Ramnei, Izlazului, Libertății, Bicazului, Livezilor, Semenicului, A. Sahia, I. Creangă, Cireșilor, Salcâmilor, 1 Iunie, Binișului și Timișoarei“, informează distribuitorul.

Acesta le cere celor branșați la rețea să închidă toate focurile, iar atunci când distribuția va fi reluată, să supravegheze vreo jumătate de oră modul de ardere a gazelor.

„În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugați să anunțe imediat dispeceratul de urgență al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele rețele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din rețeaua Telekom și cu tariful operatorului din toate celelalte rețele de telefonie). Regretăm disconfortul creat și le mulțumim clienților pentru înțelegerea și sprijinul acordat pentru desfășurarea acestor lucrări“, au încheiat cei de la Delgaz Grid.

JCS-A.M.