Caraş-Severin, Romania

ADVERTORIAL. Eficienţa aparatului aflat în dotarea Salonului Diva B & G din Caransebeş a fost demonstrată din plin.


Mulţumirea a zeci de cliente este reală, iar aparatul-minune, unic în Vestul ţării, şi-a demonstrat din plin eficacitatea. Datorită tehnologiilor sale avansate, echipamentul conferă rezultate remarcabile în tratamentele corporale de la prima şedinţă. De exemplu, o clientă care avea în talie 79 cm, 86 de cm la abdomen şi 81 în zona ombilicului a ajuns, după o singură şedinţă, la 75 de cm în talie, 82 la abdomen şi 77 în zona ombilicului. Cum este posibil asta?

„SCULPTOR este un echipament de ultima generație care combină 5 terapii premium, transferate din domeniul medical. SCULPTOR are rezultate spectaculoase chiar de la prima ședință, atât la nivel corporal cât și facial și beneficiază de două funcții revoluționare în lume: HiFu multifocal (HimFu) și CrioRadiofrecvență, cele două aplicaţii aducându-i premiul pentru cel mai bun echipament estetic al anului 2018“, ne-a spus şefa Salonului Diva B & G, Geta Stan.

SCULPTOR oferă mai multe tipuri de radiofrecvenţă: monopolară (corporal), bipolară şi tripolară (zona ochilor), multipolară (corporal şi facial). Posibilităţile multiple de alegere a tipului de radiofrecvenţă, a frecvenţelor de lucru (Low, Medium, High, Mix), a temperaturilor crioterapiei fac din această terapie soluţia ideală pentru rezolvarea problemelor de estetică facială şi corporală.

ÎNCERCAŢI! AVEŢI ÎNCREDERE ÎN NOI! Primul pas pe care trebuie să îl faceţi este să sunaţi la 0724850733. Să crezi în frumuseţea ta: azi, mâine, mereu!

Adaugă comentariu