Caraş-Severin, Romania

ADVERTORIAL. Pentru cei care doresc sa achiziționeze o mașină prin Programul Rabla 2024, echipa Dacia a pornit motoarele!

Toate detaliile Programului Rabla pentru 2024 au fost publicate exact pe site: https://www.dacia.ro/detalii-rabla.html.

Află toate informațiile și condițiile pentru vehicule cu motor pe combustie sau hibrid fără plug-in; dar și pentru vehicule 100% electrice, cu pilă de combustie cu hidrogen sau hibrid plug-in.

Ai parte de beneficii exclusive și condiții avantajoase de finanțare, precum și oportunități unice de a descoperi și testa gama completă de modele Dacia.

Vino în showroomul AutoGroup din Reșița, Calea Caransebeșului, Nr. 21, de luni până vineri, între orele 09:00-17:00 și sâmbătă între 08:00-12:00, pentru a face cunoștință cu Sandero City, cea mai nouă versiune a modelului de oraș Dacia, care poate fi achiziționată începând de la 8.900 de euro, cu TVA inclus. O ofertă de excepție, disponibilă prin intermediul programului Rabla, asigurând potențialilor clienți acces la un vehicul atractiv de oraș, cu un preț imbatabil și condiții de finanțare flexibile.

Pentru cei care apreciază confortul de zi cu zi și doresc o soluție eco-friendly în materie de mobilitate în același timp, pot achiziționa Dacia Spring Extreme, începând de la 9.550 de euro, TVA inclus.

Cei care apreciază performanța și fiabilitatea motorizărilor diesel vor putea profita de o ofertă avantajoasă pentru versiunea pe motorină a modelului Dacia Duster.

Echipa AutoGroup vă așteaptă în showroom-ul din Reșița pentru a vă oferi mai multe oferte speciale, personalizate și informații despre programul Rabla 2024.

NU RATA NOI OPORTUNITĂȚI ȘI ACHIZIȚII DE INVIDIAT!

Ce zici? Pornim împreună spre un drum mai sigur și mai confortabil! Noi, AutoGroup Reșița, îți suntem alături!