Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Prima etapă a Campionatului Județean de minifotbal a avut loc la finalul săptămânii trecute, la terenul sintetic de la Park Arena din Reșița!

„Am dat start la Campionatul Județean de minifotbal!”, a spus plin de entuziasm Adrian Caracoancea, principalul organizator al competiției. S-au înscris 12 echipe, majoritatea din Reșița, iar în prima etapă s-au marcat foarte multe goluri.

„Dimineața de sâmbătă a debutat cum nu se putea mai bine, cu confruntrarea dintre Digi Reșița și River Plate, aceasta terminându-se cu scorul strâns de 3-2 în favoarea echipei Digi Reșița. A fost un duel echilibrat, în care ambele echipe debutante au arătat de ce merita să fie parte din competiție. Următorul meci a adus și prima surpriză a zilei. Pompierii, într-o neașteptată absență, nu s-au prezentat la joc, acordând victoria echipei Valea Domanului cu scorul de 3-0 la masa verde. Folberarii și Team 80’s au intrat în arenă, unde experimentata echipă a celor de la Team 80’s a dominat partida, lucru ce se poate observa după marcajul tabelei, încheind partida cu un categoric 6-1. Dacă vorbim de victorii categorice, PSV Reșița a oferit spectacol în fața echipei Dacus Reșița, oferindu-i un sec 18-0. O performanță impresionantă, care cu siguranță va fi amintită pe parcursul campionatului. Mai târziu, în ceea ce urma să fie derby-ul etapei, Camera de Comerț a dat piept cu Park Arena, într-un meci disputat, cu faze și goluri frumoase, care s-a încheiat cu scorul de 3-1 în favoarea echipei Park Arena. Ultimul meci al zilei de sâmbătă a fost între Humanitas Pro Deo și ACS Minerul Dognecea, unde Minerul a demonstrat că se află într-o formă excelentă, livrând o ploaie de goluri în acest 15-1. Emoții, surprize, goluri multe și confirmări, așa am descrie prima etapă a Campionatului. Așteptăm cu nerăbdare următoarea etapă și, desigur, evoluția acestor echipe pe parcursul sezonului!”, a mai spus organizatorul Adrian Caracoancea.

JCS-Ștefan Moraru