Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – De o săptămână se pregătește lotul CSM-ului în stațiunea Băile Herculane, unde accentul s-a pus pe pregătirea fizică, iar duminică trupa lui Cheregi va reveni la Reșița!

Iată lotul deplasat la Herculane de clubul din Valea Domanului: Zimmermann, Mereu, Bărboianu, Dudea, Popescu, Drăghiceanu, Breșneni, Mensah, Mihali, Petre, Miuțescu, Ardei, Căpățână, Aboubacar, Abel, Chera, Velcotă, Dane, Trancă, Negru, Rimovecz, Canea, Ivașcu, Szijj, Fota, Gomboș, Chițu, Cega și Dancea.

Față de reunirea lotului, a reapărut un nume cunoscut reșițenilor, Alin Dudea, unul din copiii de suflet ai președintelui Bobar. Fostul căpitan al lui Dinamo din prima parte a acestui sezon a făcut parte din echipa Reșiței în mai multe rânduri, ultima oară chiar în vara trecută, când rosso-nerii au fost învinși de Dumbrăvița în barajul  de promovare în Liga 2.

La mijlocul săptămânii viitoare, CSM Reșița, liderul seriei a VIII-a, va susține un joc amical, cu Corvinul Hunedoara, liderul seriei a IX-a din Liga 3, pe teren propriu.

JCS-Ștefan Moraru