Rosso-nerii s-au întors victorioși de la Galați - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Jocul dintre CSU Galați și CSM Reșița s-a încheiat cu scorul de 39-30 în favoarea reșițenilor, iar rosso-nerii vor întâlni liderul CSM Făgăraș în ultima etapă din turul play-off-ului! După victoria de la Galați, Reșița a revenit pe locul 3, cu 12 puncte, la un singur punct distanță de CSM Făgăraș!

„Am obținut o victorie importantă care ne menține sus în clasament. A fost un meci destul de dificil, chiar dacă noi eram clar favoriți. CSU Galați a obținut doar o victorie până acum, dar totuși a fost o partidă destul de grea. La pauză am fost conduși cu două goluri, dar i-am certat pe băieți un pic în vestiar și acest lucru a avut efect. În repriza a doua am reușit să revenim și la final ne-am impus la o diferență de nouă goluri. Cred că aceasta este diferența între noi și echipa din Galați. Mă bucur mult că am reușit să avem o repriză secundă foarte bună, apărarea a fost agresivă, așa cum îmi doresc eu de fiecare dată. Ne așteaptă un meci dificil cu CSM Făgăraș, echipa de pe primul loc și fac apel către toți iubitorii handbalului să vină la sală și să ne susțină. Sperăm să-i bucurăm cu o victorie la finalul partidei. De asemenea, tot sâmbătă, începând cu ora 10:00, cei mai mici handbaliști ai noștri de la baby-handbal vor avea un turneu în Sala Polivalentă. Noi vom fi acolo, îi vom susține pe micii handbaliști de la club și sunt sigur că aceștia ne vor încărca cu energia lor pozitivă. La turneu vor participa șapte echipe de baby-handbal”, a declarat Marius Bahan, coordonatorul secției de handbal de la CSM Reșița.

CSM Reşiţa: Boban Vuiţa, Ionuţ Tănasă, Alexandru Blagoe, Marius Bahan (2), Marius Negru (3) Snezan Radosavlevici (3), Raul Heimbach (4), Mircea Negru (3), Andrei Bondoc, Deniss Kirsch (6), Antonio Gîrban (1), Rareş Scurt, Dorian Turcuman, Marian Mitran, Lucian Ignat (4), Eduard Belchite (13), Denis Barbu, Adrian Acea. Antrenori: Radu Bote, Mihai Rohozneanu și Cristian Ionescu.

Partida dintre CSM Reșița și CSM Făgăraș va avea loc sâmbătă, 19 martie, de la ora 17:00, în Sala Polivalentă.

JCS-Ștefan Moraru