Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSM Școlar Reșița a intrat în vacanță, dar directorul Cristi Bobar, împreună cu antrenorul Leontin Doană, pregătesc strategia pentru partea a doua a campionatului Ligii a III-a.

„În primul rând aș vrea să-l felicit pe Leo Doană, dar și pe jucători, pentru rezultatele înregistrate de echipă în ultimele etape. Sunt realist când spun că suntem departe de ceea ce ne dorim noi, toți reșițenii. Cred eu că și anul acesta va fi un obiectiv ratat, și de aceea ne vom face o listă de jucători, vrem să ținem un nucleu de fotbaliști și o să mai aducem doi-trei jucători din zonă. S-a mai reziliat cu doi jucători, Taciuc și Izmană, împreună cu Leo am decis că este mai bine să meargă din iarnă pe drumul lor, mai ales că ei vin de departe, din Iași, iar noi, dacă nu avem obiectiv, nu putem să ne permitem, pe lângă salarii, costuri foarte mari cu jucătorii. Îmi doresc ca, în câțiva ani, Reșița să redevină acea echipă muncitorească care să dea totul pe teren. Trebuie să avem răbdare, trebuie să avem continuitate la antrenori și la jucători pentru a forma acest nucleu. Nu vrem să mai schimbăm jucătorii din șase în șase luni. Nu cred ca este bine acest lucru pentru echipă”, a spus Cristian Bobar, directorul CSM Școlar Reșița.

Obiectivul echipei reșițene la începutul campionatului a fost promovarea în Liga a II-a. În momentul de față, Reșița se află pe locul șapte, la opt puncte de Șoimii Lipova, echipa de pe primul loc.

Adaugă comentariu