Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSM Reșița va juca sâmbătă, 13 noiembrie, de la ora 14:00, cu Jiul Petroșani, pe stadionul „Mircea Chivu” din Valea Domanului!

Rosso-nerii sunt în cea mai bună formă de până acum, având în vedere faptul că vin după succesul cu 6-1 în fața echipei ACS Viitorul Șimian, din etapa trecută. Chiar dacă nu a avut un parcurs satisfăcător în această serie, Jiul Petroșani a învins în etapa trecută cu scorul de 2-0 formația CSM Deva, echipă poziționată pe locul secund, cu 22 de puncte. În acest moment, Jiul este pe locul 7 cu doar 11 puncte, în timp ce Reșița este lider detașat, cu 31 de puncte. Mai sunt șapte etape până la finalul campionatului și nicio echipă pare că nu poate să emită pretenții la locul I ocupat de Reșița încă din primele etape.

„Jucăm cu o echipă de tradiție din fotbalul românesc și, din câte știu, galeria noastră este înfrățită cu cea a Jiului Petroșani. Din păcate, jocul se va disputa fără spectatori. Chiar și așa, noi trebuie să câștigăm acest meci, obligatoriu trebuie să luăm toate cele trei puncte. Jiul a câștigat în etapa trecută cu Deva, este clar că nu va fi un meci ușor și trebuie să ne continuăm parcursul bun de până acum. Trebuie să rămânem concentrați și trebuie să adunăm cât mai multe puncte”, a declarat Cristi Bobar, președintele CSM Reșița.

JCS-Ștefan Moraru