Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSM Reșița a jucat miercuri, 22 iulie, un amical cu FC Universitatea Craiova 1948, pe stadionul din Drobeta-Turnu Severin. Rosso-nerii au pierdut, scor 2-5, după ce în urmă cu o săptămână au remizat, acasă, 1-1, cu Șoimii Lipova!

La pauză, Reșița era condusă cu 4-0, iar imediat după pauză Craiova a făcut 5-0, dar spre finalul jocului echipa lui Pelici a mai redus din handicap prin Ene și un autogol al portarului Craiovei.

„A fost un test foarte bun, pentru că am putut să vedem ce avem de corectat. Dacă nu aveam nimic de corectat nu avea sens să fim aici. E un test util, care ne ajută. În multe momente, atitudinea e cea care contează. Sunt două etape diferite de de pregătire – a noastră, vizavi de cea a Craiovei. Ei sunt în faţa noastră cu vreo două-trei săptămâni, şi asta se vede. Noi venim după cantonament, e normal că nu am avut prospeţime, ei au avut o viteză în plus la orice situaţie de joc. Asta este. E bine că s-a întâmplat acum, pentru că avem timp să corectăm până la campionat”, a declarat Alex Pelici.

CSM Reşiţa va disputa un nou meci de pregătire vineri, 24 iulie, în deplasare, cu Pandurii Târgu Jiu.

JCS-Ștefan Moraru

FOTO: Miruna Mihancea