Caraş-Severin, Romania


CARAŞ-SEVERIN – În cadru festiv, în prezenţa prefectului Cristian Gâfu, asistaţi online de ministrul Marcel Vela, aleşii judeţeni au depus jurământul, de miercuri judeţul având for decizional!

De miercuri, Romeo Dunca este oficial preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, ceremonialul de învestire având loc în sala de şedinţe a forului decizional, sală al cărei nume va fi schimbat chiar la cererea noului preşedinte şi se va mai numi sala „Eftimie Murgu“. „Vă asigur de dorința mea de a face bine pentru acest județ. Avem o mare obligație și responsabilitate, nu vom mai putea invoca nimic că ne încurcă să nu putem să nu performăm. Va trebui să onorăm așteptările cărășenilor care ne-au acordat încrederea. Ne așteaptă patru ani de muncă, patru ani de stres, patru ani de luptă pentru a pune județul pe harta celor care se pot mândri cu realizările oamenilor din județele respective. Le promit cărășenilor că nu vor regreta această schimbare pe care ei au adus-o“, a spus noul președinte al CJCS imediat după depunerea jurământului.

Ministrul Marcel Vela a intervenit, a felicitat pe toată lumea şi a precizat că momentul este unul istoric şi de mare importanţă pentru cărăşeni. „Este prima oară în istoria Consiliului Judeţean când PNL îşi asumă singur conducerea judeţului. Este un moment istoric, iar Romeo Dunca preşedinte este garanţia că următorii patru ani vor fi de bun augur pentru Banatul de Munte. Vă felicit pe toţi şi vă rog să îl sprijiniţi în toate demersurile. Judeţul Caraş-Severin trebuie să devină o emblemă a României pentru că în ultimii 30 de ani a fost fruntaş la lucruri rele şi codaş la lucruri bune“, a spus ministrul de Interne.

Marcel Vela a ţinut să îl salute şi pe primarul Reșiței, Nelu Popa, dându-i o veste bună despre Semenic: „O să vedeți, dacă este Nelu Popa în sală îl salut și pe domnia sa, că nu peste multă vreme vom emite o hotărâre de guvern pentru a scoate în evidență toată splendoarea Munților Semenic, așa cum am ajutat și Anina recent, așa cum vom ajuta oricare din localitățile județului Caraș-Severin, indiferent de culoarea politică a primarilor, pentru că în Banatul de Munte o să vedeți că se poate, cu Romeo Dunca la CJ, cu toți colegii din CJ care veți face lucruri bune în următorii patru ani“.

La finalul evenimentului, președintele Romeo Dunca a susţinut și o conferinţă de presă în care a abordat mai multe subiecte asupra cărora vom reveni.

JCS-Nina Curiţa

7 Comments

  1. De ce s-a schimbat numele salii de sedinte din CJCS, pentru ca sala a fost construita de catre Sorin Frunzaverde ? Fost membru PDL si ulterior membru PNL.

  2. „A construit.o ” din banii lui? Sau a facut vreun mare efort?…daca e asa, atunci hai sa numim magazinul Nera ..magazinul Liviu Spataru…ca el.a aprobat….sau centru Resitei…centru’ Nelu Popa…din acelasi motiv! Doamne , ce gandire!

  3. cred ca cel mai potrivit nume pt aceea sala de sedinte ar fi fost Nicolae D. Vladulescu consider ca a fost cel mai curajos om din resita in decembrie 1989 de la tribuna CJ si ar fi meritat sa ii poarte numele

  4. „O să vedeți, dacă este Nelu Popa în sală îl salut și pe domnia sa, că nu peste multă vreme vom emite o hotărâre de guvern pentru a scoate în evidență toată splendoarea Munților Semenic” oare ce inseamna „nu peste multa vreme” pentru M Vele si acest guvern, ca am auzit atat de multe bla-bla-uri referitor la Domeniul Schiabil Semenic, ca mai putin si dispare si ultima speranta. Orice zi care trece si lucrarile intarzie, va fi din ce in ce mai greu de inceput defrisarile, amenajarea partiilor si constructia cladirilor si a drumurilor de acces si reabilitarea / modernizarea drumului judetean DJ 582E, Prislop-Semenic.

  5. Sala sa se numeasca CRISTIAN CHIVU ! AM ZIS ! ROSSO NERI SUNTEM NOI SI SUNTEM MEI BUNI CA VOI, ROSSO NERI NE NUMIM PE METALU O IUBIM !

Adaugă comentariu