Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Prima etapă a returului Seriei a V-a din Campionatul Național de Fotbal al Juniorilor B a programat derby-ul dintre primele două clasate, ACS Poli Timișoara și Metalul Reșița.

Partida, desfășurată pe terenul sintetic din Valea Domanului, a fost câștigată de timișoreni cu scorul de 2-0, prin reușitele lui Popan (min. 28) și Velcotă (min. 63). Echipa pregătită de Cosmin Buda a rata astfel ocazia de a egala la puncte liderul din Timișoara, care s-a distanțat de reșițeni în fruntea clasamentului. „Am întâlnit cea mai bună formație din seria noastră și, în opinia mea, una din primele patru formații ale țării la această categorie de vârstă, a spus antrenorul formației reșițene, Cosmin Buda“.

Metalul Reșița: Bogdan Ciule, Ionel Coviț, Andrei Doban, Herman Bona, Bogdan Szijj, Remus Pîrvu, Roberto Muselin, Alexandru Coviț, Denis Dincă, Andrea Săndescu, Nicolae Jula. Rezerve: Alexandru David, Nicolae Holovcici, Milos Krkelic, Vlad Geambașu, Claudiu Iancu, Moise Jurja, Cosmin Epure.

Tot în prima etapă, dar la Juniori A, Metalul Reșița (antrenor Leontin Doană) a pierdut cu 1-3 în Valea Domanului în fața echipei ACS Poli Timișoara. Golul reșițenilor a fost marcat de Alexandru Ciucur, în minutul 56).

Adaugă comentariu