Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – O patrulă mixtă, formată dintr-un poliţist şi un jandarm, a surprins în flagrant o femeie în timp ce fura bijuterii dintr-un magazin din Reşiţa, în noaptea de 27 spre 28 septembrie, în jurul orei 0.40.

Femeia, în vârstă de 43 de ani, din Reşiţa, a spart cu o piatră vitrina unui magazin, „iar din interior ar fi sustras bijuterii dintr-un metal de culoare galbenă, respectiv patru perechi de cercei, trei inele, un lănțișor și o brățară. Bănuita este cercetată acum sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, polițiștii continuând cercetările în vederea stabilirii întregii activități infracționale a acesteia. Bijuteriile sustrase au fost recuperate în totalitate și restituite părții vătămate“, ne informează Poliţia judeţului.

Oamenii legii recomandă însă firmelor să-şi asigure sisteme de pază şi alarmare, iar în vitrină să nu lase decât cutii goale sau alte obiecte de prezentare, însă nu bunuri de valoare, care peste noapte ar trebui ţinute în locuri sigure, amplasate cât mai discret.