Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Municipalitatea plănuieşte marele eveniment pentru data de 10 mai! 

Terenurile multisport din oraş dispun de suprafețe de joc modulare, unice în România. Pentru a evita situațiile din trecut, când s-a constatat utilizarea improprie și deteriorarea repetată a suprafețelor de joacă, folosirea terenurilor se va putea face doar prin închiriere, pe bază de logare cu datele personale ale utilizatorilor.

Terenurile sunt disponibile în trei locaţii. Parcul Siderurgistului cuprinde un teren de baschet cu suprafață de joc modulară şi altul pentru fotbal, fotbal american, rugby, tenis cu piciorul sau volei, cu suprafață de joc din gazon sintetic. Parcul Tricolorului are un teren de baschet cu suprafață modulară. Iar locaţia de pe strada Retezat dispune de un teren de baschet cu suprafață modulară. Toate acestea funcţionează de luni până duminică, între orele 9.00 şi 22.00. Tarifele sunt de 20 de lei pe oră, pentru închirieri în intervalul 9.00-18.00, respectiv 30 de lei ora, de la 18.00 la 22.00.

Persoanele ce doresc să închirieze terenurile trebuie să-şi creeze un cont de utilizator pe platforma www.agrement.primariaresita.ro respectând următorii pași: 1. Se introduce numele utilizatorului, datele din buletin și poza de pe actul de identitate, adresa de e-mail și o parola aleasă; 2. După ce a fost creat contul, se alege terenul dorit, data și perioada de utilizare. Plata pentru perioada de timp rezervată se face cu un card bancar valid; 3. După validarea plății se primește un cod format din patru cifre, pe adresa de e-mail atașată contului de utilizator. Cifrele se introduc pe tastatura de la ușa de intrare a terenului.

„Codul de acces trebuie folosit doar de persoana de pe al cărui cont s-a închiriat terenul. Aceasta este direct răspunzătoare în cazul în care terenul sau echipamentele din interior suferă deteriorări pe perioadă utilizării. Dacă se depășește timpul de joc pentru care a fost făcută plata, alarma pornește automat și se alertează Poliția Locală. Pe terenuri sunt montate ceasuri care arată timpul rămas până la finalizarea perioadei închiriate. Codul de acces funcționează doar pentru data și perioada pentru care a fost făcută plata. Terenurile sunt monitorizate constant de Politia Locala cu ajutorul camerelor de supraveghere“, informează municipalitatea.

JCS-A.M.