Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Handbaliștii au început cu stângul play-off-ul de promovare în Divizia A și au cedat, 31-32, cu CSO Teutonii Ghimbav, după ce golul decisiv a fost luat de Reșița la ultima fază a meciului, dintr-o aruncare de la 9 metri! 

În prima repriză, cu un avantaj de câteva goluri pe tabelă, echipa pregătită de Marius Bahan a ratat cel puțin cinci șanse în care handbaliștii Reșiței au fost singuri cu portarul advers, iar în partea a doua jocul a fost unul și mai echilibrat. Pe final, la ultima fază, datorită unei aruncări excelente a unui handbalist de la Ghimbav, CSM Reșița s-a văzut învinsă după un meci extrem de spectaculos. În poarta echipei reșițene a intrat și noua achiziție, este vorba despre Răzvan Mușeț, portar în vârstă de 19 ani adus de la echipa de juniori I a SCM Politehnica Timișoara.

„În partea a doua a campionatului, adică în play-off, din punctul meu de vedere, toate meciurile vor fi cam la fel ca și acesta. Cine va avea moralul mai tare, cine va fi mai bine pregătit fizic în ziua meciului cred că va fi echipa câștigătoare. Din păcate, chiar dacă am jucat pe teren propriu, Ghimbav a fost mai bună decât noi. Am cedat puțin din punct de vedere fizic pe final de primă repriză și pe final de meci. De asemenea, în ultimele zece minute din joc a contat și accidentarea lui Marius Bahan. Acesta este handbalul, acesta este sportul și trebuie să recuperăm aceste trei puncte pierdute. Ne vom pregăti mult mai bine și trebuie să ținem capul sus. Nu am pierdut nimic momentan, dar trebuie să ne ridicăm și să câștigăm în continuare următoarele partide. Vreau să mulțumesc tuturor susținătorilor noștri din tribune, conducătorilor clubului și sper să reușim să ne revanșăm în etapele următoare”, a declarat Adrian Acea, jucătorul și coordonatorul secției de handbal.

CSM Reşiţa: Ionuţ Tănasă, Razvan Museț, Bogdan Tomescu, Gabriel-Lucian Constantinescu (3), Marius Bahan (4), Snezan Dan Radosavlevici, Raul Heimbach (7), Mircea-Marian Negru (6), Olexandr Starchenko (4), Andrei-Mihai Bondoc (1), Lucian Ignat (4), Adrian Acea, Rareș Scurt, Antonio Gîrban și Denis Barbu (2).

În etapa a II-a, rossonerii vor juca vineri, 9 februarie, în deplasare, cu CSM Odorheiul Secuiesc.

JCS-Ștefan Moraru