Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Partida dintre CSM Reșița și CSM Deva de sâmbătă, 20 noiembrie, s-a încheiat cu scorul de 4-1, iar rosso-nerii vor încheia anul 2021 pe primul loc în Seria a VII-a a Ligii 3! 

Mediop a deschis scorul în minutul 20, iar oaspeții au egalat în minutul 49 prin Kayondo. Rosso-nerii au avut reacție și după doar trei minute au marcat al doilea gol, prin Valentin Munteanu. În minutul 55, Marian Drăghiceanu a mărit avantajul Reșiței, iar tabela a fost închisă la 4-1 de Amir Jorza, în minutul 70. Astfel, Reșița s-a distanțat la 12 puncte de Deva și de Voința Lupac și greu mai poate fi ajunsă. Elevii lui Alexa vor mai disputa în anul 2021 încă două meciuri, cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu 2 și cu Progresul Ezeriș.

„Cred că a fost un joc la discreția noastră. Pe lângă cele patru goluri pe care le-am dat, am mai avut trei sau patru situații mari. Am avut un moment în care ne-a egalat Deva, dar reacția echipei a fost foarte bună. Îmi felicit echipa, ne-am distanțat de Deva. A fost o victorie importantă și am cam rupt clasamentul. Mai avem două etape în acest an, vrem să obținem maxim și să creștem ca și joc”, a declarat antrenorul Dan Alexa.

CSM Reșița: Sebastian Micu, Ștefan Bărboianu, Nicolae Sima, Valentin Munteanu, Ionuț Cioinac, Ion Vasluian, Amir Jorza, Marian Drăghiceanu, Ndiaye Mediop și Gakou Aboubacar. Rezerve: Zimmermann, Ciubotaru, Fota, Velcotă, Ion, Cristodulo, Negru, Breșneni și Cristea.

CSM Deva: Jianu, Bogdanovici, Plută, Iordache, Vasilescu, Dobre, Marinca, Crăciunesc, Stelea, Branea și Kayondo. Rezerve: Bădescu, Sulea, Toiu, Bloj, Doboș, Boldor, Teodorescu și Istoc.

În etapa a XIV-a, rosso-nerii vor juca vineri, 26 noiembrie, în deplasare, de la ora 14:00, cu ACS Viitorul Pandurii Târgu Jiu 2.

JCS-Ștefan Moraru