Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Handbalistele de la Clubul Sportiv Universitatea Reșița au câștigat duminică, 14 noiembrie, cu scorul de 25-20 (16-8), partida cu CSU Universitatea de Vest Timișoara! După acest succes, CSU Reșița se află pe locul cinci, cu 14 puncte!

Patru victorii, două egaluri și două înfrângeri este bilanțul echipei reșițene, care se confruntă încă de la începutul sezonului cu probleme de lot. Cele mai bune jucătoare ale Reșiței în acest meci au fost Rebeca Vlădășel și Simina Buzzi, ambele reușind să înscrie de cinci ori în poarta Timișoarei.

„După părerea mea, în ultimii ani, au fost meciuri frumoase între Reșița și Timișoara. Am obținut o victorie meritată, am făcut o primă repriză bună, am avut o apărare bună și am primit foarte puține goluri. Am condus în permanență pe tabela de marcaj, în schimb trebuie să recunoaștem că finalul de joc nu l-am gestionat chiar cum ne-am fi dorit. Am primit multe goluri, am avut situații de-a marca, dar am ratat. Explicabil cumva acest lucru, avem puține schimbări și o bancă restrânsă în acest sezon. În schimb, nu am cum să nu le felicit pe fete pentru efortul depus și pentru dăruirea arătată în teren. Urmează pentru noi o ultimă deplasare din acest an, vom juca la Bistrița. Începând din ianuarie vom avea de disputat ultimele etape din tur. Putem spune că am încheiat cu un bilanț pozitiv aceste jocuri. Cu această victorie obținută în fața Timișoarei ne consolidăm poziția din clasament și rămânem aproape de partea superioară. Acest lucru nu este un lucru rău, având în vedere problemele noastre de lot. Sper să ne menținem și, de ce nu, în această pauză competițională să găsim soluții, să mai aducem jucătoare la echipă”, a declarat antrenorul Cristian Busuioc.

CSU Reșița: Maria Popescu, Timeea Dumitrache, Narcisa Diaconescu, Andra Mureșan, Daiana Giuca, Crina Asaftei (1), Irina Ciobanu (1), Maja Eremici (3), Alina Cristea (3), Claudia Șiman (3), Iulia Bledea (4), Rebeca Vlădășel (5) și Simina Buzzi (5).

În ultimul meci din 2021, handbalistele reșițene vor juca pe 21 noiembrie, în deplasare, cu CS Gloria 2018 Bistrița Năsăud. Formația din Bistrița este lideră, cu victorii pe linie, șapte la rând. Pe locul secund este CSM Târgu Jiu, la egalitate de puncte cu CS Gloria Bistrița. Codașa seriei este ACS Tonic Oradea, cu zero puncte în cont. După ultima etapă din acest an, campionatul se va relua pe 23 ianuarie 2022, iar Reșița va sta. Pe 30 ianuarie, Reșița va juca cu CSU Oradea.

JCS-Ștefan Moraru