Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSM Reșița a câștigat vineri, 30 august, cu scorul de 3-2 cu FC Bihor Oradea, în deplasare, în etapa a V-a a Ligii 2. În urmă cu câteva zile, Reșița a eliminat din Cupă formația din Oradea cu scorul de 3-1, tot pe terenul echipei bihorene!

FC Bihor a marcat primul gol al partidei în minutul 24 prin Ioan Filip, al cărui șut la colțul lung s-a dus în plasa porții apărate de Goga. Reșița a marcat golul egalizator prin Florian Haită în minutul 39, iar la cabine s-a intrat cu echipa lui Stoican în avantaj, grație reușitei lui Marius Cioiu din penalty, după ce Andrei Burlacu a fost faultat în careu de Andrei Gal. Au ieșit mai bine de la cabine orădenii, care au reușit să restabilească egalarea în minutul 55 prin Andreas Chirițoiu. Flavius Stoican a fost inspirat prin introducerea atacantului Moussa Samake, care a marcat golul victoriei pentru Reșița, în minutul 88. Moussa Samake, în vârstă de 19 ani, s-a aflat la acest meci la a doua reușită în tricoul Reșiței, după ce acesta a marcat și contra Stelei. Florian Haită este un alt transfer care pare a fi foarte reușit, având în vedere că are trei goluri înscrise în campionat pentru Reșița în cinci etape și a fost adus ca să-l facă uitat pe Marian Drăghiceanu.

CSM Reșița: Mat. Goga – Dolghi, Dudea (cpt.), Rimovecz – Al. Negru (Doană 79′), Dam. Isac (Bocșan 87′), Cioiu, Chera – Haită (Tucaliuc 87′), Lascu (Fota 79′), Andr. Burlacu (Samake 60′) Rezerve: Dincă – D. Fărăgău, Bărboianu, M. Angelov.

FC Bihor Oradea: Accinelli – Seb. Cucu, Gal, Giafer, C. Jurj – I. Filip, Farcaș – Stahl (Gunie 79′), Hora (cpt.)(Curescu 62′), Adl. Nica (Andr. Moga 9′) – Sg. Jurj (A. Chirițoiu 46′) Rezerve: I. Rus – Ioviță, Gîdea, Tincău, Sala.

După primele cinci etape, Reșița are acumulate 11 puncte și se află, deocamdată, pe poziția a doua în clasamentul Ligii 2. În etapa a VI-a, CSM Reșița va întâlni sâmbătă, 14 septembrie, de la ora 11, pe Csikszereda, pe teren propriu.

JCS-Ștefan Moraru