Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Călătorii care circulă pe ruta CF Reșița-Timișoara vor avea cel mai mult de suferit, trenurile necirculând între Berzovia și Gătaia, distanță pe care urmează să fie transbordați!

Sucursala Regională de Căi Ferate Timișoara anunță reparații la două treceri la nivel cu calea ferată, în zona Gătaia, pe liniile Gătaia-Berzovia și Berzovia-Gătaia. Acest lucru impune, până în 27 septembrie, devierea traficului greu pe ruta ocolitoare Reșița (DN 58) – Grădinari (DJ 581) – Jamu Mare (DN 57) – Moravița (DN 57) – Deta (DN 59) – Voiteg (DN 59), dar și derularea traficului ușor alternativ, pe o singură bandă de circulație. În perioada 28 septembrie – 4 octombrie, atât traficul greu, cât și cel alternativ se vor desfășura alternativ pe o singură bandă.

La capitolul feroviar, se vor anula, tot până în 26 septembrie, trenurile care circulă pe relația Reșița Nord-Timișoara Nord, pe distanța Berzovia-Timișoara Nord. Pasagerii vor fi transbordați pe distanța Berzovia-Gătaia, de unde vor putea continua călătoria cu un tren suplimentar, pe distanța Gătaia-Timișoara Nord.

Tot până în 26 septembrie, trenurile care circulă pe ruta Timișoara Nord-Reșița Nord se vor anula pe distanța Gătaia-Reșița Nord, pasagerii urmând să fie transbordați de la Gătaia la Berzovia. Pentru ei va fi introdus un tren suplimentar, de la Berzovia spre Reșița Nord.

JCS-A.M.

Adaugă comentariu