Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Fostul manager spera ca astăzi judecătorii să-i dea dreptate în procesul în care aceasta cerea anularea deciziei prin care Romeo Dunca a demis-o în primăvara acestui an. Magistrații nu au luat însă azi vreo decizie, amânând pentru luna martie 2024 procesul, astfel că noul manager Călin Mircea Laza rămâne, deocamdată, pe funcție!

,,Amânarea cauzei, constatându-se că, prezenta cauză nu este o cauză cu caracter urgent, văzând şi forma de protest conform A.G.E. SNGJ Dicasterial din data de 09.12.2023. Stabileşte termen de judecată la data de 27.03.2024, ora 09:00 completul C21 CAF (0), sala 221, pentru când se citează părţile. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, azi, 13.12.2023.”, se arată în minuta Tribunalului Caraș-Severin. Cu alte cuvinte, solicitarea de reîntoarcere a Alinei Stancovici în funcție nu reprezintă vreo urgență, mai ales că spitalul reșițean are un manager, care în câteva luni a reușit să rezolve multe din problemele moștenite de la Stancovici.

Chiar și așa, mâine se judecă recursul făcut de Alina Stancovici la cererea de suspendare a deciziei lui Dunca, proces pe care fostul manager l-a pierdut în primă fază.

„Salut soluţia instanţei. Mă bucur că magistraţii au considerat că nu este o urgenţă acest caz, mai ales că spitalul merge bine sub conducerea actualului manager. Azi am plătit onorariul la avocat şi pentru recursul la cererea de suspendare care se judecă mâine. Dacă voi câştiga, atunci îi voi cere lui Crina, tot prin instanţă, banii daţi avocaţilor, pentru că el este cel care s-a opus ca eu să am avocat plătit din banii CJ. Iată că prostiile lui Dunca au câştig de cauză pentru că, de fapt, nu erau prostii, ci acţiuni ce vizau salvarea spitalului şi a banului public.“, ne-a spus şeful judeţului, Romeo Dunca.

JCS-N.C.