Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Parlamentarii PSD Silviu Hurduzeu, Ion Mocioalcă şi Marius Damian consideră că „ Florin Cîțu și acoliții lui vor deveni, de marți, istorie!“

Primul care consideră că „românii au tot dreptul să fie revoltați“ este senatorul Ion Mocioalcă. Parlamentarul cărăşean consideră că: „ Statul este reprezentat de cei pe care exact președintele Iohannis i-a cocoțat în cele mai înalte funcții din stat: Cîțu, Tătaru, Barna, Voiculescu, Orban, Mihăilă. Ei, alături de președintele Iohannis, sunt cei care nu au fost capabili să-i apere pe cetățeni! Pe care i-au uitat, fiind mult prea ocupați să se lupte între ei pentru putere, pentru funcții și pentru miliardele de euro împrumutate pe spinarea românilor! Au transformat o dramă sanitară în pandemia dezbinării naționale! PSD va fi alături de români!“.

Preşedintele PSD Caraş-Severin, deputatul Silviu Hurduzeu, susţine că: „Guvernanţii ne-au îngrădit libertățile, ne-au amanetat viitorul prin împrumuturi masive și cel mai grav lucru: acum ne învrăjbesc. Suntem alături de români!Vom trimite Guvernul acasă!“.

„Ne situăm într-un moment critic pentru România din toate punctele de vedere. Economia este la pământ, Guvernul Cîțu ne-a îndatorat până la gât, inflația crește, prețurile la alimente cresc, facturile la gaz și electricitate s-au mărit cu aproape 100%. Copiii sunt lăsați fără dreptul la educație, cu școli închise cât pentru toată Europa, și cu un sistem online care nu a funcționat! Guvernul Cîțu trebuie să își asume responsabilitatea pentru haosul din sistemul sanitar, pentru numărul record de infectări și decese, pentru lipsa de măsuri luate în spitale pentru protejarea pacienților și a medicilor, pentru creșterea numărului de incendii în spitalele din România din timpul guvernării sale. Pentru toate aceste motive, Guvernul Cîțu trebuie să plece acasă!“, consideră și deputatul Marius Damian.

JCS-N.C.