Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Miercuri dimineaţă, după tăierea… specială care a vizat mai ales pensiile magistraţilor, la Tribunalul Caraş-Severin angajații protestau pe hol. Afară era frig. Ploua…

5 Comments

 1. Să fereasca Dumnezeu să ne „doară-n cot”, de orice!
  Domnilor „magistrați”, vä reamintesc: nu måncați cu două guri, metabolismul e mai lent la bătrànețe! salariile super mulțumitoare v-au asigurat exisrența și d-vstră, și copiilor, și nepoților, īn timp ce Salariații care au facut și fac bugetul abia s-au descurcat cu salariul de la o lună la alta, iar pensia e de muzerie, pensia lunară a Dvstra este cât a unui pensionar pe patru ani!
  Luați exemplu țările nordice unde chiar se aplică principii etice, social democrate: nici salariile, nici pensiile nu au valori atåt de discrepante!
  Cât cinism, câtă indiferență, cât fariseism! Și ne mai consideräm creștini!…

 2. I -as trimite pe acești nemultumiti care vor pensii nesimtite , la mina cu spitu-n mână sa lucreze acolo 2 zile , nu mai mult . Sau la otelarie intr-o tura de noapte . Ei nu observa ca intreaga societate are scârbă de protestele lor? Rusine pentru aceasta breasla , chemată să respecte legea .

 3. iulicăfărăfrică Reply

  Ai văzut tu îmbuibați cu rușine?!? Majoritatea au salarii din 5 cifre ,unii chiar cu 2 în față, dar nu le ajung! Sunt o rușine națională, apără marii infractori care le-au acordat privilegii fără număr ca să-i scape de pușcărie! Am putea construi un nou canal , unde să-i trimitem pe tovarășii judecători și procurori să muncească cot la cot cu infractorii pe care îi fac scăpați prin fel de fel de tertipuri jegoase ca ei!

 4. Pentru pensiile pe care le vreți, protestați la căldurică ? Probabil nu sunt destul de mari aceste pensii pentru a vă deranja să protestați afară, în frig şi vânt şi ploaie. Mie mi-ar fi ruşine, dar ce ştiu eu, eu nu sunt magistrat, sunt un biet muritor !

Adaugă comentariu