Progresul Ezeriș urcă pe podium după a treia victorie consecutivă - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Progresul Ezeriș s-a impus sâmbătă, 25 septembrie, cu scorul de 2-0, în partida cu Jiul Petroșani, disputată pe terenul „Petre Libardi”.  Cele trei puncte au fost câștigate de Ezeriș în urma golurilor marcare de Giurică din lovitură liberă și Călin, cu o lovitură de cap. Aceasta este a treia victorie consecutivă a cărășenilor, după succesele cu Viitorul Șimian (1-0) și Armata Aurul Brad (3-1)!

„Îmi felicit băieții că au respectat ceea ce am vorbit în săptămâna de dinaintea acestui joc. A fost o partidă grea, am întâlnit o echipă agresivă și știam că așa va fi. Ne-am montat destul de bine și am reușit să marcăm prin două faze fixe, pe care le-am pregătit foarte mult la antrenament. În opinia mea, jocul a fost controlat de noi și am mai fi putut marca. Per total, sunt mulțumit de atitudinea jucătorilor și de punctele obținute. În etapa următoare jucăm cu cea mai bună echipă din serie, cu CSM Reșița și vom încerca să ne ridicăm la nivelul acestei echipe”, a declarat antrenorul Dorian Arbănaș.

Progresul Ezeriș: Birăescu, Mărgan, Popescu, Marius Musteța, Dalea, Giurică, Derbac, Rotariu, Călin, Marian Musteța și Hrudei. Rezerve: Spînu, Dragomir, Secula, Rusnac și Ciurea.

În urma acestui succes, Ezerișul urcă pe poziția a treia în clasament, Lupacul rămâne pe 5, iar Reșița defilează cu punctaj maxim. Pe elevii lui Arbănaș îi așteaptă cel mai greu examen de până acum, Ezerișul va întâlni sâmbăta viitoare CSM Reșița, de la ora 15:00, la Caransebeș.

JCS-Ștefan Moraru