Progresul Ezeriș trece de Nera Bozovici în Cupa României - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

BOZOVICI – ACS Progresul Ezeriș a trecut miercuri, 28 iulie, cu scorul de 2-1 de AS Nera Bozovici, într-un meci care a contat pentru turul 1 al Cupei României. Partida s-a disputat pe stadionul din Bozovici!

Pentru formația antrenată de Dorian Arbănaș a deschis scorul Liviu Străin în minutul 2, iar Rafael Hrudei l-a majorat pe finalul primei reprize. Gazdele din Bozovici au redus din diferență prin George Beloescu, în minutul 64, din lovitură de la 11 metri.

„A fost un joc slab în multe momente, un joc de pregătire, dar de nivelul Ligii a IV-a. Chiar dacă suntem în perioada de acumulări și am avut numeroase absențe, trebuia ca victoria să fie mai clară. Pană la urmă a fost un antrenament pe o căldură sufocantă și mulțumim gazdelor pentru ospitalitate!”, a declarat Cristian Șodâncă, președintele Progresului Ezeriș.

Progresul Ezeriș: Birăescu Cristian (minutul 55-Spînu Luis), Mărgan Marius, Popescu Nicolae, Musteța Marius, Dalea Robert, Dumitru Bogdan, Kawagoe Takenori, Derbac Ioan, Musteța Marian, Străin Liviu (minutul 55-Rotariu Iosif) și Hrudei Rafael. Rezervă neutilizată: Arjocan Denis Andrei.

Formația din Ezeriș va disputa un joc amical în compania celor de la CSM Reșița duminică, de la ora 11:00, pe stadionul Gloria din Reșița.

JCS-Ștefan Moraru