Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – Progresul Ezeriș a remizat, scor 0-0, acasă, cu Poli Timișoara, în etapa a XV-a a Ligii a III-a, Seria a VIII-a! Și după această etapă, cărășenii au rămas pe locul 9, cu 9 puncte obținute în 14 jocuri!

„A fost un joc bun, deși am intrat destul de moale și am permis adversarilor să vină peste noi în primele 10-15 minute. Apoi însă am echilibrat partida și am preluat ostilitățile, ratând în prima repriză două șanse bune de a înscrie. Repriza a doua a însemnat o dominare totală a noastră și doar neinspirația și superficialitatea la finalizare au făcut să nu marcăm. Am putea invoca și un penalty neacordat pe final de joc, între minutule 75 și 80 la un henț în careu al lui Daminuță, lucru remarcat cu fair-play și de către oaspeți, dar asta nu este o scuză că nu am câștigat noi. Mai mult, în finalul jocului, când am atacat cu toate liniile, putea însă și să ne coste, să pierdem meciul. Ar fi fost prea mult, după ocaziile ratate de Musteța, Jinga și Străin. Poli a avut un contraatac periculos în minutul 90, dar la fel de bine în minutul 93 și noi puteam înscrie la lovitura lui Plută, scoasă de pe linia porții de un fundaș timișorean. Mai avem de lucru pentru a reuși să fim cu adevărat o echipă, pentru a reuși să îi facem pe băieți să joace toți pentru echipă și a elimina individualismul și egoismul în multe momente din joc. Mergem însă mai departe și încercăm să terminăm acest campionat cu fruntea sus și să jucăm cât mai bine și frumos!”, a declarat Cristian Șodâncă, președintele Progresului Ezeriș.

Progresul Ezeriș (antrenor Constantin Arbănaș): Birăescu (cpt.) – Mărgan (81, V. Lolea), Rimovecz, Plută, Dalea – Jinga, Derbac – Giurică. Marius Musteța, Marian Musteța – Neagu (83, L. Străin).
Pe bancă: Spînu – Drăgoi, Secula, Petruț.

În etapa a XVI-a, formația din Ezeriș va juca în deplasare, pe 17 aprilie, cu Gloria Lunca-Teuz Cermei.

JCS-Ștefan Moraru

FOTO: Progresul Ezeriș