Progresul Ezeriș, remiză pe teren propriu cu Jiul - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – În penultima etapă din acest an, Progresul Ezeriș a terminat la egalitate, scor 0-0, partida de vineri, 26 noiembrie, împotriva Jiului Petroșani! Partida a avut loc pe stadionul din Caransebeș!

Un meci de nimic la nimic, pe un teren aproape imposibil. Ezerișul a reușit să amenințe poarta oaspeților o singură dată, prin Rotariu, dar șutul acestuia nu și-a găsit ținta.

„Am jucat pe un teren foarte rău, jucătorii ambelor formații abia se țineau pe picioare. A fost un meci de luptă, s-a jucat în mare parte la mijlocul terenului, unde ambele echipe au comis multe greșeli. Am avut și o ocazie, la șutul lui Rotariu, dar fără succes. În rest, tot meciul s-a jucat la mijlocul terenului, pe o vreme foarte rea. Până la urmă este bine că am obținut și acest punct. Acum avem 16 puncte în clasament, ne așteaptă un ultim meci cu Reșița și mergem să ne jucăm șansa”, a declarat antrenorul Dorian Arbănaș. În urma acestei remize, Progresul rămâne pe locul 6 în Seria a VII-a a Ligii 3.

Partida dintre CSM Reșița și Progresul Ezeriș va avea loc pe 4 decembrie, de la ora 13:00, pe stadionul din Valea Domanului.

JCS-Ștefan Moraru