Progresul Ezeriș, înfrângere la Ghiroda după un meci cu goluri multe - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Progresul Ezeriș a disputat marți, 13 octombrie, restanța din etapa a III-a a Ligii 3, cu CSC Ghiroda și Giarmata Vii, meci care s-a încheiat cu victoria formației din Timiș cu scorul de 4-3!

Ghiroda a condus cu scorul de 2-0, cărășenii au reușit să revină și să conducă chiar cu 3-2, dar în final timișenii au mai marcat de două ori și au reușit să se impună. Pentru Ezeriș au înscris Marian Musteța, Victor Lolea și Sergiu Rimovecz, iar Ghiroda a marcat prin Gelu Velici x2, Cristi Bocșan și Răzvan Pițigoi. În acest moment, Progresul Ezeriș se află pe locul 8 în Seria a VIII-a din Liga 3.

Un joc de infarct în care am început bine, am avut o ocazie cu un jucător rămas singur cu portarul, dar, contrar cursului jocului, am luat două goluri. Am avut şi jucători debutanţi care au avut trac, au greşit, iar gazdele au marcat un prim gol din penalty. Până la urmă, a fost 2-0 la pauză. După pauză am revenit, am condus noi 3-2, iar pe final am pierdut, scor 4-3 pentru Ghiroda. Probabil că talia şi-a spus cuvântul în acest joc, gazdele au avut şi jucători de peste 1.90 m, care au făcut diferenţa la anumite faze fixe. Dar îi felicit pe jucătorii mei pentru efort, pentru dăruirea de care au dat dovadă pe un teren foarte, foarte greu. Normal că ne pare rău pentru puncte, dar jocul ne dă speranţe că suntem pe un drum bun şi că vom putea acumula puncte în continuare. Cum am mai spus, dacă am fi obținut puncte din aceste prime etape ar fi fost un bonus pentru noi. De abia acum începe greul, când vom juca cu echipele cu care ne batem pentru rămânerea în Liga 3, a declarat Adrian Enăşescu, antrenorul Progresului Ezeriș.

Președintele Ezerișului, Cristian Șodâncă, a spus la finalul meciului: „A fost un meci de infarct, în care echipa noastră a evoluat curajos, am jucat ofensiv din primul până în ultimul minut. Am întâlnit o echipă adversă bună, care va avea un cuvânt greu de spus în campionat, dar asta nu ne-a împiedicat să luptăm curajos pentru șansa noastră. A fost un meci în care puteam obține mai mult, mai ales în repriza a doua, când am și întors scorul de la 0-2.  Am trecut și pe lângă victorie și pe lângă un rezultat de egalitate, a fost un eșec poate nemeritat, dar istoria partidei s-a scris în prima repriză și pe finalul meciului. Noi am primit un prim gol din penalty, apoi am avut un moment de naivitate în apărare pe finalul primei reprize. Am plătit tribut și lipsei de experiență, am primit două goluri în 8 minute pe final de joc, dar rezultatul final nu poate umbri evoluția acestor tineri minunați, care au jucat ofensiv pe toată durata partidei și au condus ostilitățile mai bine de jumătate din repriza a doua”.

Progresul Ezeriș: Birăescu Cristian, Ciurea Răzvan, Rimovecz Sergiu, Dragomir Bogdan, Musteța Marius, Simion Ilie, Jula Nicolae, Drăgoi Dănuț, Musteța Marian, Lolea Victor și Beloescu George. Rezerve:Hrudei Rafael, Petruț Adrian, Secula Păunel, Chiurtu Cosmin, Corneanu Pătru, Cheda Milan și Mărgan Ionuț.

În etapa de vineri, 16 octombrie, echipa antrenată de Adrian Enășescu va juca în deplasare, de la ora 15:00, cu ACS Poli Timișoara.

JCS-Ștefan Moraru

FOTO: Miruna Mihancea