Caraş-Severin, Romania

EZERIȘ – Șansele Progresului Ezeriș de a rămâne în Liga 3 s-au diminuat serios după etapa a VIII-a din play-out! Elevii lui Dorian Arbănaș au cedat la limită, scor 0-1, în deplasarea de la Viitorul Șimian, iar distanța față de contracandidatele la retrogradare s-a redus și ma mult!

Progresul Ezeriș este pe locul 4, cu 23 de puncte, urmată de Aurul Brad cu 22 și de Viitorul Pandurii Târgu Jiu 2 cu 21 de puncte. Din actualul sezon mai sunt două jocuri de disputat, capitale pentru formația cărășeană.

„Din păcate, am pierdut un joc controlat pe bună dreptate de Viitorul Șimian. Portarul Birăescu a scos trei mingi care puteau fi gol, dar și noi am avut ocaziile noastre. Dacă prima repriză a fost controlată de echipa gazdă, în cea secundă pot spune că noi am avut inițiativa. Posesia mingii a fost a noastră, dar n-am avut puterea să marcăm. Consider că meciul a fost echilibrat, mai ales în a doua repriză. Am întâlnit o echipă foarte bună, am jucat pe un teren foarte bun, băieții au dat tot ce au putut, dar din păcate, iar am primit gol dintr-o greșeală personală. Viitorul a avut un joc combinativ și nu degeaba este pe primul loc în play-out. Ne-am dus la Șimian cu gândul să scoatem cel puțin un punct, am încercat cât am putut, dar acesta este nivelul la ora actuală. Urmează pentru noi adevăratele finale, cele cu Jiul Petroșani de acasă și cu Aurul Brad din deplasare. Cel mai important lucru este ca la următorul meci, cel cu Jiul Petroșani de pe teren propriu să dăm totul din noi și să luăm cele trei puncte. După aceea vom merge la Brad să jucăm cu retrogradarea pe masă”, a declarat Dorian Arbănaș, antrenorul Progresului Ezeriș.

Partida din etapa a IX-a a play-out-ului Ligii 3 dintre Progresul Ezeriș și Jiul Petroșani va avea loc sâmbătă, 21 mai, de la ora 18:00, pe terenul sintetic din Valea Domanului.

JCS-Ștefan Moraru