Primele 1800 de tablete au ajuns în Caraș-Severin! - Caon.ro
Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Conform Programului Național „Școala de Acasă”, finanțat de Guvernul României, prin Ministerul Educației și Cercetării, în județul Caraș-Severin a sosit duminică, 29 noiembrie, primul transport de tablete pentru elevii din învățământul preuniversitar, atât de necesare pentru cursurile online!

„Din totalul de 250.000 de echipamente IT achiziționate sau în curs de achiziționare, astăzi, 29.11.2020, Ministerul Educației și Cercetării a livrat în județul Caraș-Severin, prima tranșă de dispozitive necesare învățării online. Este vorba despre 1800 de tablete și 1000 de camere web care vor ajunge, în zilele următoare, la elevi proveniți din medii defavorizate. Directorii unităților de învățământ din Caraș-Severin sunt așteptați, astăzi, începând cu ora 10, conform graficului transmis de Inspectoratul Școlar Județean Caraș-Severin, să ridice dispozitivele. Educația continuă!”, ne-a transmis purtătorul de cuvânt al ISJ Caraș-Severin, prof. Ion Chiosa.

Camerele web au fost achiziționate de către ISJ CS în cadrul proiectului „Educația în siguranță”, proiect finanțat în baza HG nr. 756/2020.

JCS-Nicoleta Moraru