Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Mai mult, Nelu Popa susţine că nu a văzut niciodată „un om aşa periculos ca Luminiţa Jivan, care să îşi aroge cu atâta uşurinţă munca altora“!

Vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, susţinută la sediul PNL, primarul Reşiţei a contracarat anumite afirmaţii, apărute în spaţiul public, ale deputatului Luminiţa Jivan. Practic, şefa social-democraţilor cărăşeni a vorbit despre banii alocați de guvernul PSD către municipiul Reșița, prin PNDL 1, PNDL 2 și CNI, menţionând că guvernarea PSD a întins o mână de ajutor reșițenilor, deși Reșița are un primar liberal, înşiruind numeroasele proiecte câștigate de administrația locală pe fonduri europene, prin Ministerul Dezvoltării.

„Doamna Jivan a transmis că Guvernul PSD a dat reșițenilor bani prin PNDL 1 și PNDL 2. În primul rând chestiunea asta cu a dat bani trebuie să o clarificăm. Banii pe care îi gestionează o Primărie sau un Guvern sunt bani adunați din cotizațiile cetățenilor și ale companiilor, sunt bani pe care ei îi preiau și ar trebui să îi administreze într-un mod cât mai echitabil pentru toate primăriile. Nu sunt bani pe care îi aduce doamna Jivan de acasă, nici doamna Dăncilă de acasă, din Teleorman. Sunt bani pe care toți contribuabilii reșițeni, bănățeni, români îi aduc la bugetul de stat”, a spus Nelu Popa.

În legătură cu proiectele finanțate pe PNDL 2, cele două poduri, de pe Cireșului și de la Cultural, dar și drumul Poiana Golului și grădinița de la Poliție, edilul Reşiţei a dorit să atragă atenția că aceste proiecte au fost câștigate de administrația locală, în urma unor studii de fezabilitate realizate de Primăria Reșița.

„Cel mai grav este că dna Jivan a enumerat o mulțime de proiecte realizate de echipa noastră din Primăria Reșița, de Grațian Dobre, de Sorin Dumitru, de toți cei 18 angajați de la Proiecte Europene, în ultimii doi ani, prin munca lor efectivă. Și le-a asumat și le-a enumerat în discuția de ieri: Traian Lalescu, Traian Vuia, Colegiul Economic, Colegiul Baptist, Mircea Eliade, grădinițele, anvelopările de blocuri, este incredibil cu câtă lejeritate s-a mințit pe tema asta. Nimeni nu a mai făcut aşa ceva: nici Frunzăverde, nici Mocioalcă, nimeni. Nu mi-am putut imagina că cineva poate să își aroge cu atâta ușurință munca altor persoane. Nu poți să vii să spui că prin intermediul Guvernului PSD se realizează investiții de milioane de euro, când de fapt munca este a colegilor noștri din Primăria Reșița. Mi-e ciudă, dacă vreţi, îmi vine să plâng de ciudă când mă gândesc la lucrurile incorecte spuse de Luminiţa Jivan“, a mai spus Nelu Popa.

N.C.

7 Comments

 1. Cand e vorba de PSD nu exista o limita in partea de jos, intotdeauna se poate mai rau. O sa ajungeti sa-l regretati pe Mocioalca, el mai avea urme de constiinta si ceva principii, de aceea nici nu a mai avut loc in noul PSD al lui Dragnea si Dancila. Daca pe Popa il surprinde tupeul reprezentantilor acestei bande organizate de tip mafiot, inseamna ca mai are nevoie de experienta in politica,

  • Jivine sunt cu duiumul in pișideu. Oamenii de știință au constatat că mușcătura cobrei e parfum pe lângă cea a licuricei ! Mâine votăm #plăcuța suedeză!

 2. Opinia Publica Reply

  Si primarul si-a însușit proiecte care nu-i aparțin, începute de altii la care el le-a tăiat panglica! In materie de politicieni nu este nici o diferenta intre ei

  • Ce JALNICI și IEFTINI sunteți amândoi!!! macarie și opinia publica psdistilor!!! Bun mai era stepanescu al vostru, mărețe realizări a avut (super vila de la Timișoara).

 3. Incredibil cat tupeu la edilul nostru narcisist si megaloman!Nu am vazut persoana mai ipocrita si duplicitara ca acest individ periculos!Astia si-ar injunghia si familia pe la spate,ca sa isi atinga scopul!Doamne fereste-ne de asa ceva inca 4 ani!

 4. Opinia publica Reply

  Jalnici sinteti voi cei care nu vedeti „realizarile” din cauza promenadei .Cu atit o sa rămînem și cu City Center!

Adaugă comentariu