Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Cei mai buni performeri de la Clubul Sportiv Municipal Reșița, premiați de Primăria Reșița!

Potrivit referatului de aprobare nr. 13990/27.02.2023 al primarului Ioan Popa și al raportului de specialitate comun al Direcției Generale Învățământ, Cultură, Sport și Culte și al Direcției Buget, Finanțe-Contabilitate, Resurse Umane, s-a alocat suma 68.100 lei din bugetul local al municipiului Reșița pentru premierea antrenorilor și sportivilor de la CSM Reșița care au obținut rezultate foarte bune în perioada 28 octombrie – 10 decembrie 2022, la Campionatele Naționale.

Așadar, 14 sportivi și 4 antrenori sunt recompensați pentru rezultatele remarcabile obținute în competițiile naționale de la mai multe ramuri sportive: box, lupte, marș și gimnastică. Cu un total de zece secții, Clubul Sportiv Municipal Reșița este instuție publică aflată în subordinea Ministerului Sportului.

Pentru locul I obținut la Campionatul Național de box la juniori, Darian Trulea este recompensat cu suma de 1800 lei brut. La Naționalele de box de seniori de la Târgu Jiu, Sebastian Nițu a luat medalia de argint, ceea ce înseamnă un premiu de 2250 de lei brut. Pentru performanțele obținute de elevii săi, și antrenorul Francisc Vaștag primește 4.050 de lei brut.

La marș, Ionuț Pleșu a obținut locul I la Campionatul Național de 10 km seniori și este premiat cu 1500 lei brut, iar colegul său Remus Rădoi, pentru locul III în cadrul aceleiași competiții, are un premiu de 900 lei brut. Pentru antrenorul Octavian Măzăran, premierea pentru performanța celor doi sportivi înseamnă 2.400 lei brut.

La lupte, Ionela Câmpean a obținut locul I, iar Brian Techerean s-a clasat pe locul III la Campionatul Național de lupte U17, recompensa fiind de 1.350 lei brut, respectiv 600 de lei. De asemenea, Erich Loidl, pentru locul II la Campionatul Național de lupte seniori U23, primește 2.250 lei brut, iar Casian Zssolai, care s-a clasat pe III, este recompensat cu 1.800 lei brut. De asemenea, Erich Loidl mai are un premiu de 1.800 lei brut pentru locul III de la Naționalele de seniori de la Reșița, iar cu câte 2.250 lei brut sunt recompensați Vlad Caraș (locul II), Marin Filip (locul II) și Andrei Franț (locul II). Pentru performanțele foarte bune ale sportivilor săi, antrenorul Florin Dință este premiat cu 14.550 lei brut.

La gimnastică, la Campionatul Național de seniori, Robert Pașca a obținut locul III la sol și locul III la sărituri, premiul fiind de 3600 lei brut. Andrei Titi s-a clasat pe locul I la individual compus, bară fixă, paralele, sărituri și a luat locul II la cal cu mânere la Campionatul Național de juniori, recompensa fiind pe măsură: 6.450 lei brut. Robert Aioanei, pentru locul I la inele, locul II la individual compus și locul III la bară fixă în cadrul aceleiași competiții, este premiat cu suma de 3.000 lei brut. Pentru rezultatele remarcabile ale elevilor săi, recompensa antrenorului Robert Bălan este de 13.050 lei brut.

JCS-Ștefan Moraru