Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Administraţia locală de pe Bârzava va susţine financiar, în calitate de partener, organizarea etapei naţionale „Cupa Reşiţa“ la automobilism la începutul lunii iulie!

Aleşii locali şi-au dat acordul de curând cu privire la încheierea parteneriatului cu Federaţia Română de Automobilism, în vederea organizării în municipiul de pe Bârzava, în perioada 9-10 iulie, a „Cupei Reşiţa“ la automobilism. Evenimentul sportiv, cu tradiţie de altfel în municipiu, va fi sprijinit de Primăria Reşiţa, în calitate de partener. Şi ca la celelalte ediţii de viteză în coastă, primăria îşi face bine temele.

Astfel, Clubul Sportiv Municipal Şcolar va pune la dispoziţie gratuit locurile de cazare din incintă, spaţii pentru secretariatul competiţiei, acces la internet prin fibra optică cu viteză de upload de 10 Mb/s IP static, precum şi parcarea din incinta stadionului din Valea Domanului pentru parcul service, între 6-10 iulie. Arbitrii prezenţi la concurs vor fi cazaţi în internatele şcolare, iar prin grija Direcţiei de Întreţinere şi Reparare a Patrimoniului vor fi asigurate gardurile de protecţie pentru închiderea circulaţiei pe timpul competiţiei, transportul şi montarea parapeţilor din beton, două toalete vidanjabile, precum şi transportul a 30 de baloturi de paie din comuna Vermeş. Două ambulanţe cu personal medical aferent vor fi prezente la concurs, fiind asigurate cu titlu gratuit de Direcţia de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei Reşiţa.

Pe baza statelor de plată întocmite de Federaţia de Automobilism Sportiv, administraţia locală va contribui cu suma de 150.000 lei pentru baremul de arbitraj, precum şi pentru premiile sportive şi serviciile de promovare. Paza parcului service va fi asigurată pe perioada nopţii cu agenţii din cadrul Poliţiei Locale, iar operatorul de salubritate va asigura serviciile de măturare a traseului pe toată perioada de concurs.

JCS-Nicoleta Moraru