Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – La o zi după după ce a împlinit 53 de ani și după meciul de la Slobozia, pierdut de CSM Reșița (cadou mai „frumos” din partea lui Bobar et Comp. nici că se putea), Nelu Popa a postat un mesaj în care se pot citi atât durerea, cât și speranța că fotbalul reșițean va renaște! 

Însoțit de o fotografie cu fiul său în echipamentul roș-negru al CSM-ului, edilul a spus că „astăzi, durerea e mare…, gândul la cât de greu se promovează, câtă muncă și emoție stă în spatele unui asemenea demers, îți toarnă plumb în picioare și-n suflet. Însă, zâmbetul și optimismul celor care vin din urmă ne obligă să fim pozitivi, să credem în renaștere, să reclădim speranța și vom reuși! În 53 de ani, împliniți ieri, am învățat un lucru simplu: oamenii trăiesc între Frică și Iubire! Lăsați Iubirea să vă inunde corpul și sufletul și veți reuși! Mulțumesc tuturor celor care mi-au transmis gânduri bune, gânduri de iubire! Dumnezeu să vă binecuvânteze!”.

Vor urma, probabil, în zilele următoare și măsuri administrative ce țin de conducerea clubului, de lotul de jucători, de finanțare și de strategia cu care se va aborda viitorul sezon, care, din păcate, va fi în Liga 3.

JCS-R.M.

FOTO: Arhivă