Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Înainte să moară, femeia a spus că a intrat în contact cu un suspect de COViD, încă neconfirmat. Familia se aştepta ca femeia să îşi revină, să i se facă operaţie, însă după două ore a murit. Spitalul Judeţean Reşiţa a prezentat presei punctul de vedere al instituţiei!

În cursul serii de miercuri, 8 aprilie, la ora 19.20, a fost adusă cu ambulanța, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Reșița, o pacientă în vârstă de 48 de ani, din comuna Măureni, care prezenta fractură deschisă la glezna dreaptă, în urma unui traumatism prin cădere de la o înălțime de circa doi metri.

„Din afirmațiile pacientei, aceasta a avut contact cu un suspect COVID-19, neconfirmat până în acest moment. Inițial, pacienta a fost cazată într-unul din eurocontainerele din curtea spitalului, unde i s-au evaluat funcțiile vitale. La acel moment, femeia era conștientă, cooperantă, dar prezenta valori tensionale scăzute. Pacientei i s-a administrat, de urgență, tratament de reechilibrare volemică și analgezice, fiind imediat mutată în salonul izolator din cadrul UPU, dotat cu sursă de oxigen și monitor de funcții vitale. De asemenea, i s-a efectuat, de urgență, consult ortopedic, în urma căruia s-a decis intrarea în sala de operație pentru intervenția chirurgicală. Imediat după consultul ortopedic, pacienta a prezentat stop cardio-respirator, demarându-se manevrele de resuscitare, însă, din păcate, fără rezultat favorabil, decesul declarându-se la ora 20:50“, susţin reprezentanţii SJU Reşiţa.

Dincolo de orice suspiciuni, cert e un lucru: o femeie, care era şi asistentă medicală, a murit…

JCS-Nina Curiţa

8 Comments

 1. Facaturi nimic adevarat daca avea in fectie sau ceva grav murea de coronavirus asa ca nu are cum…

  • Doamne fereste sa mergi cu alte afecțiuni (fracturi,apendicită,probleme cardiace,crize reale.)ca mori cu zile.

  • Tomislav Lazarov Reply

   Ce sa zic,anul trecut mi-am rupt soldul dupa o cazatura in timpul operatiei dupa cum spunea medicul ortoped era cat p-aci sa-mi faca resuscitare dar am scapoat ,multam dr-lui si ecipei care l-a asista Am avut zile .

 2. A ajuns la spital la 19:20…. până la 20:30 trebuia deja operată…
  ”Eroilor” treaba trebuie făcută și în timp de pandemie! Nu ați făcut nimic… și toată lumea știe..
  Prea multă lume știe povestea reală, nu o să rămână așa..
  O femeie minunată a murit… cu zile din cauza voastră…
  Să o aveți pe conștiință, nemernicilor!

  • Gelu Violoncelu Reply

   ;Fa proasto, nici daca o bagau instant in sala de operatie tot nu incepea operatia la 20:30. Vorbesti sa te afli in treaba nemernico!

 3. DIN PACATE TRAIM IN ROMANIA SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL. DUPA PAREREA MEA MEDICII DE LA RESITA AU DAT DOVADA INCA ODATA DACA MAI ERA NEVOIE DE INCOMPETENTA SI I

Adaugă comentariu