Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Programat pentru 12 septembrie, evenimentul în aer liber se doreşte a fi un concert inaugural pentru Centrul Civic al Reşiţei. Ceea ce înseamnă că lucrările la piaţa centrală vor fi gata până atunci!

În cadrul unei conferinţe de presă, primarul Ioan Popa ne-a explicat: „Centrul Civic este în grafic, am vorbit zilele trecute cu constructorul, pentru că intenţionam să facem o acţiune de inaugurare a Centrului Civic. Dorim să organizăm un concert, în limita locurilor permise de regulile sanitare, şi discutam dacă să-l facem în 12 sau în 19 septembrie. Pentru că unul dintre artiştii pe care dorim să-i aducem nu poate veni în 19, am întrebat constructorul dacă crede că în 12 suntem gata. Şi mi-a confirmat că în 12 septembrie putem să mizăm pe realizarea unui concert în Centrul Civic. Deşi Covidul şi situaţia meteorologică cu ploile astea nenumărate au dus la prelungirea cu încă o lună, o lună şi ceva, am confirmarea că lucrările vor fi gata până atunci“.

JCS-A.M.

3 Comments

  1. Optimism deopotrivă din partea constructorului dar și a primarului. Ar fi bine să nu se hazardeze nimeni. Nu se știe nici cum va fi vremea, nici cum va evolua pandemia. Anul ăsta se anunță vitregit de evenimente dar n-avem ce face. Ar fi suficientă o tăiere de panglică și un scurt discurs referitor la valoarea investiției, lucrările efectuate etc. Va veni și vremea concertelor.

    • Si dupa revolutie, au aparut multi „revolutionari”. Fa-te tu primar si arata-ne ce poti face, ca de carcoteli, de bine de rau, mai exista cronica carcotasilor si Romania e plina de carcotasi.

Adaugă comentariu