Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Pentru că s-a aflat la Reşiţa, fostul premier Victor Ponta a spus că îl salută şi felicită pe ministrul Afacerilor Interne pentru că încă îl menţine pe funcţie pe Raed Arafat 

În cadrul conferinţei de presă susținută la Reşiţa de liderul PRO România, Marcel Vela a fost singurul ministru felicitat de Ponta.

„Şi pentru că mă aflu azi aici, vreau să îl salut şi să-l felicit pe domnul ministru Vela pentru că şi-a schimbat atitudinea faţă de Raed Arafat şi îl ţine pe funcţie. Sistemul Urgenţelor nu este unul simplu. Mă bucur că domnul Vela şi-a dat seama că nu trebuie să facă jocul firmelor străine care învârt miliarde de euro, să îi lase doar pe Cioloş şi pe Vlad Voiculescu să le facă jocul. Să nu facă jocul, fără să îşi dea seama, bineînţeles, şi spun asta pentru că Vela chiar nu poate fi acuzat de aşa ceva, al celor care au interes ca toţi românii să se trateze în străinătate. Iar dacă alocă bani pentru pregătirea şi formarea de piloţi tineri este foarte bine. Nu mi-e clară decizia cu piloţii pensionari dar e a dânsului şi şi-o asumă. Domnul ministru să facă lucruri bune în continuare şi noi îl vom lăuda“, a precizat Victor Ponta.

JCS- Nina Curiţa