Caraş-Severin, Romania

ANINA – În această dimineață, în jurul orei 10.40, un polițist aflat în timpul serviciului a fost rănit ușor în urma unui accident rutier produs la Anina!

Potrivit Poliției județului, protagonistul incidentului, un bărbat de 56 de ani din Anina, conducea o autoutilitară pe strada Uzinei din oraș, iar la un viraj la stânga, pe strada Horia, nu s-a asigurat suficient, lovindu-se cu un autoturism aparținând Poliției, dar care nu era inscripționat, și care era condus din sens opus de un agent de poliție din Anina, care s-ar fi aflat în timpul serviciului și ar fi circulat regulamentar.

„În urma impactului, a rezultat rănirea ușoară a polițistului care a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. La testarea cu aparatul etilotest a celor doi conducători auto, a rezultat o alcoolemie zero în cazul polițistului, iar în cazul celuilalt conducător auto a rezultat o concentrație de 0,46 mg/litru alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Polițiștii au întocmit în acest caz dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și continuă cercetările“, transmite IPJ CS.

JCS-A.M.