Caraş-Severin, Romania

ADVERTORIAL. Mai mult de un milion de români beneficiază de programarea online pentru pașaport prin HUB-ul MAI! 

Într-un efort de a moderniza și eficientiza interacțiunea cetățenilor cu instituțiile statului, PNL anunțăcă inițiativa sa de a implementa programarea online pentru obținerea pașaportului a avut un succes remarcabil. În mai puțin de un an de la lansare, mai mult de un milion de români au ales să se programeze online prin HUB-ul MAI, contribuind la reducerea semnificativă a timpului de așteptare pentru depunerea documentelor.

Una dintre cele mai notabile realizări ale acestei inițiative este scurtarea considerabilă a timpului de așteptare pentru depunerea documentelor necesare obținerii pașaportului, iar cetățenii au răspuns pozitiv la această inovație, numărul de cereri înregistrînd o creștere semnificativă.

Prin intermediul HUB-ului MAI, PNL a reușit să ofere cetățenilor un sistem care nu numai că simplifică procesul de obținere a pașaportului, dar răspunde și nevoii acestora de a interacționa cu instituțiile statului într-un mod rapid și eficient. Programarea online devine astfel un instrument esențial pentru o experiență mai prietenoasă și mai accesibilă în relația cu autoritățile.

În plus față de programarea online pentru obținerea pașaportului, HUB-ul MAI oferă și alte servicii utile. Cetățenii pot beneficia de posibilitatea obținerii online a cazierului judiciar, consultarea istoricului sancțiunilor rutiere și alte facilități menite să simplifice accesul la informații esențiale.

Pentru a afla mai multe detalii și a beneficia de aceste servicii inovatoare, vă îndemnăm să accesați https://hub.mai.gov.ro/ . PNL continuă să lucreze pentru a aduce mai multe îmbunătățiri în relația cetățenilor cu instituțiile statului și promite să dezvolte noi inițiative menite să faciliteze accesul la serviciile publice în era digitală