Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – După ce joi dimineața, liderul UNPR Caraș-Severin, Ion Tabugan, a declarat că merge cu PNL la Consiliul Județean, celălalt partid care poate înclina balanța în forul de la județ, PMP Caraș-Severin, a lăsat să se înțeleagă, prin vocea președintelui Ionuț Popovici, că cei doi aleși județeni ai PMP nu vor urma calea aleasă de UNPR și vor vota cu PSD.

„Voi face ceea ce trebuie să facă un om politic, mai exact să se ţină de cuvânt. Cred că trebuie să punem capăt jocurilor de culise şi să facem treabă pentru judeţ”, a declarat Popovici pentru JCS. În urmă cu câteva zile, președintele PSD Caraș-Severin, Ion Mocioalcă, anunțase că s-a înțeles cu PMP, iar Ionuț Popovici va primi unul din cele două posturi de vicepreședinte al Consiliului Județean.

4 Comments

 1. PSD-ul se uneste cu Basescu pentru a lupta impreuna impotriva DNA si impotriva Laurei Codruta Kovesi. Natural.

  Bucurati-va cat mai puteti cateilor din partide, caci osul vostru este pe sfarsite si veti fi aruncati la tomberon.

  Sa vedem la toamna cu ce mesaj vine PMP-ul si cu ce mesaj vine PSD-ul dupa ce s-au unit cu marele lor dusman Traian Basescu.

  Eu cred ca diferenta o va face doctorul Paul Purea. Vedem in cateva ore.

 2. Om politic?vrei sa spui politruc.Cita politica ai facut pina acum si ce te recomanda ca om politic?Daca oamenii politici arata ca acest individ atunci viitorul nostru e compromis definitiv.Cred ca deja se vede pe un post gras promis de comunisti, dar ce mai conteaza intr-o tara condusa de hoti si banditi?!!!!!

  • Din “mass- media” aflam ca Dl. Popovici este “un om de afaceri, specializat în agricultură şi creşterea animalelor” care in 2011 a facut o investiţie de peste 20.000 de euro nerambursabili, firma debutanta ADVIS ADVENTURE SRL-D, cu 2angajati si profit 1.136 in 2012, apoi din 2013-2014-2015 cu cifra de afaceri si profit “zero”, dar care declarase ferm ca „Am decis deschiderea acestei afaceri pentru a suplimenta veniturile familiei, dar, totodată, pentru a pune umărul la relansarea turistică a zonei în care locuim” „In 2012 vreau sa deschid o pensiune in Resita, iar business-ul asta cu ATV-urile vine ca o manusa.”Profil moral: a solicitat anularea unui proces verbal de contravenţie pe motiv de “ilizibilitatea acestuia pe alocuri”, cu “Solutie: Nefondat, ”, dupa sase sedinte ale Completului de judecata!!!Asadar, desi tanarul are bifate in CV “diverse” studii” si activitati, a demonstrat dorinta de prosperitate a familie sale, dar nu este potrivit pentru a fi viceprimar, aceasta functi

   • ……nu este potrivit pentru a fi viceprimar, aceasta functie executiva necesitand in primul rand calităţi de gospodar, experienta in organizare si munca in echipa, tenacitate in monitorizarea intregii activitati samd.

Adaugă comentariu