Caraş-Severin, Romania


ADVERTORIAL. Am fost împreună cu Ion Mocioalcă, Felix Borcean, Marius Damian și Felician Pasere în piața agro-alimentară din Caransebeș!

Ne-am întâlnit cu producătorii locali, așa cum o facem de fiecare dată când ne facem cumpărăturile. Erau bucuroși că au avut o recoltă bogată anul acesta, mai ales la fructe, deci se va face răchie bună și multă. Așa cum s-au bucurat că pot veni în continuare în piață să își vândă produsele. Ei pentru asta muncesc tot anul. Este ilogic este să-ţi obligi proprii cetăţeni să cumpere produse de import şi nu pe cele proaspete, făcute aici, în România. În loc să susţină produsele autohtone şi producătorii români, Orban face tot posibilul să-i îngroape de tot.

Oricine trăiește în Caransebeș știe că inima acestui oraș este piața și nimeni nu o poate vreodată închide dacă îi pasă de oamenii de aici.

Comandat de Partidul Social Democrat, filiala Caraș-Severin, cod mandatar 11200020

3 Comments

  1. Vai, dar cat patriotism i-a apucat pe lichelele astea in pandemie. Parca Felix Motanul era independent pana acum? Normal ca nu, sa fim seriosi. Stim cu totii care ii sunt afinitatile.

  2. Poza cu mosul cu masca sub nas e emblematica pentru electoratul PSD. Se vede cat ii duce capul si pe aia de va fac campania bai lichelelor.

Adaugă comentariu