Perseverenţă alcoolică la volan - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Un reşiţean de 39 de ani a fost prins de trei ori într-o singură zi după ce şi-a condus autoturismul sub influenţa băuturilor alcoolice. După ultima ispravă, bărbatul a fost reţinut! 

Prima dată, reşiţeanul de 39 de ani a fost depistat în trafic duminică, în jurul orei 16.34, conducând un autoturism pe Bulevardul Republicii, în direcţia Triaj, alcooltestul indicând un rezultat de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„În continuare, acesta a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice, bărbatul refuzând prelevarea. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru refuz sau sustragere de la prelevarea mostrelor biologice, acestuia fiindu-i reținut permisul de conducere. O oră mai târziu, bărbatul de 39 de ani a fost depistat din nou de către polițiștii de ordine publică în timp ce conducea autoturismul, acesta refuzând testarea cu aparatul etilotest și prelevarea mostrelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În acest caz a fost întocmit un nou dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de refuz sau sustragere de la prelevarea mostrelor biologice și conducerea unui vehicul având dreptul de a conduce suspendat. În cursul nopții, în jurul orei 01.00, bărbatul de 39 de ani a fost depistat de polițiștii rutieri conducând autoturismul pe Aleea Dacia, având o alcoolemie de 1,50 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în momentul conducerii la spital pentru prelevarea mostrelor biologice, acesta a refuzat din nou prelevarea. Și în acest caz a fost întocmit dosar penal pentru aceleași infracțiuni, iar bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului, pentru 24 de ore“.

JCS-A.M.

2 Comentarii

  1. FANFAN LA TULIPE Reply

    Alcoolul e bun, numai sa te tii de el ! Complet iresponsabil….de fapt….beat… si asta explica tot!

Adaugă comentariu