Perfectionare continua in domeniul turismului - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – În perioada 15 septembrie 2011 – 15 ianuarie 2012, se desfăşoară înscrierea şi selecţia a 500 de manageri de pensiuni şi actuali sau viitori întreprinzători în turism, care vor beneficia gratuit de cursurile oferite prin programul e-Learning educaţie managerială şi consultanţă gratuită pentru întreprinzătorii din sectorul turistic.

Programul este desfăşurat în cadrul proiectului naţional strategic „Întreprinzători în turism – pensiuni în România“. „Între numeroasele beneficii studierii prin e-Learning menţionăm: utilizarea unor cursuri dinamice, interactive şi intuitive, cu posibilitatea autoevaluării permanente, cu posibilitatea personalizării învăţării; studiul în ritmul propriu al cursantului“, a precizat Adriana Laţcu, preşedintele ANTREC Banat, partener în proiect.

O sută de cursanţi înscrişi în proiect vor fi selecţionaţi pentru a participa la programul de schimb de experienţă în Spania, în perioada august – octombrie 2012. Acest program constă în vizitarea unor afaceri turistice de succes şi acces la bune practici europene. Programul e-Learning presupune parcurgerea a cinci module de curs: Management Turistic, Plan de afacere – Cerere de finanţare, Marketing şi Promovare, Management Financiar, IT&C.

Flavius Rotariu