Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSM Reșița a terminat la egalitate, scor 1-1, amicalul de vineri, 24 iulie, împotriva formației Corvinul Hunedoara. În minutul 50, gazdele au deschis scorul dintr-un penalty scos şi transformat de Crăciunesc, iar peste numai două minute Reşiţa a replicat prin Dodoi, care a restabilit egalitatea cu o lovitură de cap!

„Un test util, încet, încet, încercăm să punem lucrurile la punct. A fost mult mai bine decât în jocul anterior. Există însă starea de oboseală care ne împiedică să fim lucizi la finalizare. Ne-am creat destule ocazii de a marca, dar nu reuşim să luăm decizia cea mai bună. Mergem înainte, corectăm ceea ce este de corectat, suntem în plină pregătire. CS Hunedoara e o echipă bună, care, atât cât a putut, ne-a pus probleme. Au încercat mereu să joace în spaţiile rămase în spatele nostru, pentru că noi am încercat să stăm sus cu linia de fund. Deocamdată suntem bine, am fost norocoşi pentru că nu am fost nevoiţi să renunţăm la niciun joc. Iniţial, pentru această zi aveam stabilit meciul cu Ghiroda, dar ei nu s-au testat şi a apărut în schimb această variantă, cu Hunedoara. Ne dorim să jucăm, pentru că acesta este cel mai bun antrenament, chiar dacă suntem într-o stare de oboseală, normală după cantonament. Sperăm ca până la primul meci oficial să fim ceea ce trebuie, jucătorii să-şi recapete prospeţimea, luciditatea şi să ia deciziile cele mai bune”, a declarat antrenorul Alexandru Pelici.

Următorul amical al Reșiței este programat miercuri, 29 iulie, împotriva Universității Cluj, joc care se va disputa la Hunedoara.

JCS-Ștefan Moraru

FOTO: Miruna Mihancea