Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Aceasta, potrivit lui George Simion, într-o viitoare guvernare a AUR, formațiune căreia tocmai i s-a alăturat doctorul!

Organizația județeană AUR a venit, joi, în fața cărășenilor cu două surprize, promițând totodată că acestea vor continua în ritm accelerat, ținând cont de posibila comasare a alegerilor. Prezența liderului AUR, George Simion, la Reșița a fost anunțată, scurt, înaintea conferinței de presă, motivul constituindu-l prezentarea doctorul Paul Purea drept cel mai nou membru al formațiunii. „Ne-a făcut onoarea să vină la noi, după două luni de când tot încercăm să îl convingem. Un om care are soluții pentru sistemul medical din România, un om care ar fi un extraordinar ministru al Sănătății într-o viitoare guvernare AUR, un om care a mai cochetat cu forțe politice, cu politica la nivel înalt, însă nu a beneficiat niciodată de șansa de a face parte din forul legislativ și de a pune la dispoziția României experiența sa.“, a declarat George Simion.

„Într-adevăr, cochetăm de mai multă vreme pentru pasul ăsta pe care eu trebuie să-l fac. Am discutat cu domnul Simion și mi-a promis că o să facem o reformă adevărată. Este nevoie de schimbare, iar schimbarea nu o pot face cei care-și planifică pentru 10 ani dinastia, de acum încolo (PSD și PNL, n.n.). Eu m-am săturat! Știți foarte cât mi-a trebuit ca să schimb conducerea Spitalului Județean. Știți foarte bine ce se întâmplă aici, în Consiliul Județean. Și se discută bâlciul pe care îl fac AUR și Simion? Este exagerat! Bâlciul îl trăim de 34 de ani și e un bâlci care într-adevăr nenorocește România își poporul român!“, a precizat Paul Purea, motivându-și gestul. Acestea fiind spuse, este de presupus ca Paul Purea să se regăsească pe una din listele pentru alegerile parlamentare.

Despre candidații din alegerile locale, George Simion s-a rezumat la enunțuri de principiu, promițând însă surprize nominale pentru viitorul apropiat. „Credem că prezența liderilor naționali AUR trebuie să fie constantă aici în Caraș-Severin, de aceea săptămâna viitoare vom veni iarăși la Reșița, sperăm cu nume noi. Unii au stat în expectativă, probabil ar fi stat până în iunie sau chiar iulie. Acum s-au accelerat lucrurile și trebuie să se hotărască: sau vin în echipa AUR și în acest proiect de țară pe care îl propunem, sau rămân cu Ciucă și Ciolacu, cu Nicu și Marcel!“, a precizat Simion.

Potrivit acestuia, AUR va aborda alegerile locale cu proprii candidați și nu va susține vreun candidat de la PSD sau PNL. „Și la Reșița, și la Consiliul Județean venim cu oameni care pot reprezenta o alternativă. Și la domnul Popa, și la administrațiile locale din Bocșa, Caransebeș, Oravița, Moldova Nouă, unde de regulă, chiar dacă nu se mergea pe un candidat comun, era la mica înțelegere județeană sau la marea alegere de la București. La Reșița o să venim cu un candidat, o să-l cunoașteți, o să vedeți despre cine e vorba.“, a adăugat liderul AUR.

Concluzionând, Simion a precizat că nu-l interesează nimic altceva decât să-i încurce pe cei din PSD și PNL, avertizându-i că, dacă vor încerca să oprească ascensiunea AUR, formațiunea sa va avea grijă să facă scoruri cât mai mari în consiliile locale și județene. „Principalul nostru inamic este PSD! Pentru că PNL este doar fratele mai mic și mai prost al PSD-ului!“, a conchis liderul AUR.

JCS-Walter Fleck