Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Tribunalul Caraș-Severin a dispus, astăzi, 5 aprilie, arestarea preventivă a patru suspecți – români și bulgari –, în cazul contrabandei cu țigări netimbrate ascunse în spatele unui import de fructe de mare. Dosarul e presărat cu droguri, arme și mașini cu serii de șasiu și acte măsluite!

În urma perchezițiilor efectuate de către polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Caraș-Severin, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Caraș-Severin, la data de 4 aprilie a.c., în județele Caraș-Severin, Timiș, Mehedinți și Dolj, 4 persoane, de cetățenie română și bulgară, au fost reținute. Astăzi, 5 aprilie, bănuiții au fost prezentați Tribunalului Caraș-Severin, care a dispus arestarea preventivă a acestora, pentru 30 de zile.

„Au fost ridicate 45 de grame de substanță pulverulentă de culoare albă, susceptibilă a fi cocaină, 7 telefoane mobile, 5.800 de lei, 1.600 de euro, înscrisuri cu privire la tranzacții financiare și documente de proprietate privind autovehicule de lux, un cântar electronic de mare precizie, un dispozitiv conceput în vederea poansonării seriilor de șasiu, 2 dispozitive destinate identificării de aparatură de localizare sau interceptare prevăzută cu semnal GSM și 10 cartușe calibru 7,9 mm – muniție letală, deținută ilegal. În urma perchezițiilor domiciliare, au fost indisponibilizate 2 autoturisme, cu privire la care există suspiciuni rezonabile referitoare la autenticitatea documentelor deținute, respectiv modificarea seriilor de șasiu.“, informează Poliția județului.

JCS-A.M.