Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – În contextul evenimentelor destinate sărbătoririi Zilei Armatei României, 25 octombrie 2022, Centrul Militar Județean Caraș-Severin, în colaborare cu Batalionul 183 Artilerie „General Ion Dragalina”, din Lugoj, va organiza evenimentul „Ziua Porților Deschise” în data de 13 octombrie 2022, între orele 10 -14, la Centrul Militar Județean Caraș-Severin din Reșița, str. Sportului nr. 4!

Evenimentul se adresează tuturor tinerilor, băieţi sau fete, din județul Caraș-Severin, care doresc să urmeze o instituţie militară de învăţământ şi cu precădere elevilor din clasele a VIII-a şi a XII-a, tineri aflaţi într-un moment important, acela al alegerii drumului în viaţă.

În cadrul evenimentelor vor fi organizate standuri de prezentare a armamentului ușor de infanterie și a echipamentelor militare. Tinerii vor putea interacţiona direct cu militari ce au participat la misiuni în teatrele de operații, iar recrutorii din cadrul Centrului Militar Județean Caraș-Severin vor oferi detalii despre cariera militară.

JCS-N.C.