Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – AquaCaraș e dispusă să remedieze problema, însă nu poate acoperi refacerile ulterioare. Scriem asta referitor la cele semnalate de dna Maria Pârvu, domiciliată în Piața Republicii, nr. 41, care ne-a vorbit despre pierderile de apă cu care se confruntă. Problemă despre care am scris deja, atunci când am sesizat conducerea AquaCaraș, directorul Gheorghe Filipescu promițând că o echipă a societății se va deplasa la fața locului!

În consecință, o echipă condusă de directorul adjunct Flavius Dobra s-a deplasat la domiciliul dnei Pârvu, constatând că apa se pierde undeva în curtea dumneaei. „Noi am putut să schimbăm robinetul unei pompe aflat în curtea dumneaei. Dar, pe lângă robinetul pe care l-am schimbat din proprie inițiativă, se produc scurgeri la vană și la robineții dinăuntru. Este deci o pierdere și în incinta imobilului, plus pierderea care este undeva pe la mijlocul curții”, am aflat de la Flavius Dobra.

Lucrare pentru care oamenii de la AquaCaraș s-au arătat dispuși să se apuce de săpat. „Însă la acea adresă locuiesc mai mulți proprietari și, când ne-am arătat dispuși să săpăm, un domn a ridicat problema refacerilor ulterioare. Pentru asta însă e imposibil ca noi să băgăm bani într-un domeniu privat”, a încheiat adjunctul AquaCaraș. Conform acestuia, dna Pârvu a contestat consumul care apare pe factură, consum pentru care suma ce trebuie plătită se ridică la 136 de lei, diferență față de 80-90 de lei cât plătea dânsa înainte.

JCS-Ionel Ivașcu