Caraş-Severin, Romania

OȚELU ROȘU – Libero-ul crescut și format la Oțelu Roșu, lansat în voleiul mare când era doar un puști de 18 ani de Banatul Caransebeș, e titular în aceste zile în naționala României, calificată în optimile Campionatului European!

După partida de senzație în care România a trecut de campioana olimpică en-titre Franța, scor 3-1, Sergio Diaconescu pregătește apărarea contra croaților, meci pentru calificarea în sferturile EURO 2023 care se va disputa vineri, la Varna (Bulgaria).

Sergio Diaconescu a vorbit, pe pagina de Facebook a Federației Române de Volei, despre meciul contra Croației, dar și despre victoria extraordinară contra francezilor: „Ne-am antrenat, am muncit pentru asta și cred că rezultatul s-a văzut și în teren. (Despre meciul cu Croația-n.r.) Va fi un meci foarte dificil, având în vedere că suntem într-o sală nouă, trebuie să ne gândim la fiecare punct, la fiecare minge și să ne concentrăm, să dăm un randament cât mai ok. Io zic că avem forța să trecem de Croația, dacă ne concentrăm și reușim să facem un meci bun, de ce nu?”

JCS-R.M.

FOTO/VIDEO: Federația Română de Volei