Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – În data de 28 octombrie 2022, echipa formată din elevii Liceului Teoretic „Traian Vuia” din Reșița organizează Balul Bobocilor, eveniment care va avea loc în incinta Sălii Polivalente din municipiu!

„Baza evenimentului nostru se încadrează în categoria de tip socio-cultural și are ca scop principal punerea la încercare a elevilor din clasele a IX-a participante, care se vor întrece în seara balului în diferite probe, fiecare dintre ele punându-le la încercare îndemânarea, adaptabilitatea la diferite situații și unul dintre cele mai importante elemente – capacitatea de a lucra sub presiunea publicului care, anul acesta, se anunță în număr de peste 1000“, ne-a scris în invitaţie Darius Lăpădat, preşedintele Consiliul Elevilor din cadrul liceului.

În cadrul evenimentului va concerta un artist celebru din sfera urbană a muzicii, cunoscut în special în rândul tinerilor, pe numele său de scenă Oscar. Prezent în trecut la diverse show-uri de entertainment precum XFactor și NextStar, Oscar vine pregătit să spargă bariera generațiilor și să ridice fiecare om, indiferent de vârsta pe care o are, de pe scaun.

„Scopul acestui eveniment rămâne, ca şi în fiecare an de altfel, promovarea lucrului în echipă în rândul tinerilor cât şi promovarea liceului pe plan local. Am fi mai mult decât onorați dacă veți putea răspunde pozitiv invitației noastre și să vă alăturați nouă în căutarea Miss și Mister Boboc LTTV 2022“, ne-a mai spus Darius.

JCS-L.A.