Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEŞ – Miercuri, la ora 11, fostul director al SC Caromet a semnat contractul de management pentru unitatea sanitară.
Deşi demiterea Mihaelei Popovici a fost cu cântec, deşi se zvonea că marţi după amiaza, Dena nu îşi mai dorea funcţia de manager al Spitalului din Caransebeş, omul căruia primarul Felix Borcean i-a dat credit să conducă unitatea sanitară şi să o scoată din problemele majore pe care le are a semnat miercuri, la ora 11, contractul de management. Aşadar, începând de azi, Octavian Dena, fostul director al SC Caromet, este noul manager al Spitalului din Caransebeş. „Domnul Dena are toate actele în regulă, este înscris şi la şcoala de management sanitar. Joi va fi prezentat la raportul de gardă. Eu zic că vom face treabă bună împreună“, ne-a declarat primarul Felix Borcean.

Octavian Dena a condus Caromet de la 1 septembrie 2016, până în prezent, reuşind să scoată societatea din faliment şi să o aducă pe profit. Sub conducerea lui Dena, în anul 2017, S.C. CAROMET a înregistrat EBITDA pozitiv în valoare de 1.497.000 de lei şi un profit de 0,6 milioane de lei, după doi ani succesivi de pierdere. Totodată, în anul 2017, societatea a înregistrat o creştere de personal de la 66 la 88 de angajaţi.

4 Comments

  1. Stanescu Dan Reply

    Sa dea Dumnezeu sa fie mai bine caci e vorba de UN SPITAL ( nu de boghiuri sau ce s-o mai face la Caromet !) VITAL OAMENILOR, oriunde s-ar afla. Ma bucur ca dl. Dena are performante manageriale si sper din tot sufletul sa putem spune acelasi lucru peste un an ( de ce nu mai repede !) si despre Spitalul din Caransebes. Nu este usor sa gasesti un Manager pentru un astfel de „lacas”, OM care nu trebuie sa gandeasca strict ca un economist ci sa se puna mereu in slujba „clientilor” ( scuzati termenul total nepotrivit, caci un „client” intra de regula „de buna voie si ne silit de nimeni” intr-o institutie, firma etc) adica a celor SUFERINZI ! „Sa auzim numai de bine” ca pe vremuri la Europa Libera, pentru cei care au trait si acele vremuri si care ( datorita varstei) sunt potentialii pacienti ai Spitalului. Cu stima, Dan Stanescu

  2. 600.000 : 88 = 6.818 lei = 1.500 euro : 12 = 125 euro profit / angajat. Scuzati-ma dl edil si dl actual manager asta nu inseamna performanta.

  3. Extraordinar! Deci, cu alte cuvinte oricine care este sau a fost manager de fabrica, birt, chiosc poate fi si manager de spital!!!!!! Din aceasta cauza lucrurile in sistemul sanitar merg asa de „bine”.Este trist ca doar culoarea politica conteaza si nu calitatea celor care conduc.

    • Extraordinar! Cand a pus-o pe marea sefa a tineretului psd nu te-ai ofensat deloc! Acum cand pune unul din mediul privat, neinscris in vreun partid, extraordinar, domle, facem apel la culoarea politica!

Adaugă comentariu