Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Pentru Şcoala cu clasele I-VIII Nr. 8 din Reşiţa se deschide o săptămână plină de activităţi. Unitatea şi-a pregătit seria de manifestări intitulate generic „Şcoala altfel“, eveniment derulat în perioada 2-7 aprilie.

Marţi, 3 aprilie, de la ora 10.30, elevii claselor a VI-a A şi B vor fi invitaţii Biblionet, în cadrul unei acţiuni derulate împreună cu Biblioteca Judeţeană „Paul Iorgovici“. „Programul Biblionet îşi propune asigurarea accesului la informaţie prin introducerea tehnicii moderne în biblioteca publică şi implicarea tot mai activă a bibliotecii în viaţa comunităţii, oferind acces gratuit la internet şi sprijinul unor persoane abilitate să ajute la căutarea de informaţii“, spune prof. Gabriale Magheţ, din cadrul şcolii.

De asemenea, miercuri, de la ora 9.00, debutează o acţiune derulată împreună cu Centrul pentru Educaţie Incluzivă „Primăvara“ care, sub titlul „Să descoperim împreună lumea vie“, cuprinde activităţi de socializare între elevi, plimbări în parcul şcolii şi diverse activităţi în laboratorul de biologie, de la examinări la microscop, până la observarea materialului din laborator. Elevii claselor a VI-a vor face aceste prezentări invitaţilor, manifestarea urmând să se încheie cu o plimbare prin parcul de la Intim, pentru o acţiune de igienizare, iar apoi de relaxare.

Antoniu Mocanu

Adaugă comentariu